Sárospatak és Sátoraljaújhely környékén keresem azt a nyitott és ápolt párt, akik hozzám hasonlóan hisznek a minőségi találkozásokban. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a diszkréció. Ha ti is unjátok az üres ígéreteket, és szívesen ismerkednétek egy intelligens harmadikkal, várom az üzeneteteket!
kecskeméti párt keresek
Hú de jó lenne Pest megye Déli részén, vagy Dunaújváros környékén megismerkedni egy bi párral!
Az lenne az igazi, ha nem egy alkalomról lenne szó, hanem kölcsönös szimpátia esetén állandó kapcsolatra.
Helyem lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot!
Az lenne az igazi, ha nem egy alkalomról lenne szó, hanem kölcsönös szimpátia esetén állandó kapcsolatra.
Helyem lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Adatlapom szerint is, sőt diszkréten keresek kapcslatt.
Ha van pár perced nézd át az adatlaom.
üdv. Albert
Ha van pár perced nézd át az adatlaom.
üdv. Albert
Sziasztok! Április 10.-ikén szeretnék kellemes időtöltést Budapesten. 17 és 22 óra között a hősök terén leszek a koncerteken, előtte közben utána lennék játékszer szívesen
Ma estére keresünk Busapesten normál testalkatú férfit feleségem örömére max 42 éves korig. Viberen videóhívás kötelező. Csak ma este jó.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
BP környéki szexi feleséget kényeztetnék
.
Igényes, intelligens pasi vagyok, szexben potens és kitartó. Ha szereted hogy 20/6 jó vastag farokkal férjed előtt vagy vele közösen dugnak, írjatok rám! Csak komolyak, ha kérhetem, akik valóban találkozni is akarnak. Hitegetők ne!
. Igényes, intelligens pasi vagyok, szexben potens és kitartó. Ha szereted hogy 20/6 jó vastag farokkal férjed előtt vagy vele közösen dugnak, írjatok rám! Csak komolyak, ha kérhetem, akik valóban találkozni is akarnak. Hitegetők ne!
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok...
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Paks környékén csatlakoznék párhoz.
Fiút keresünk maestére ,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok!
Csatlakoznék a hölgy örömére kényeztetésére Szekszárdi középkorú nyitott párhoz házaspárhoz . Válasz privátba várom!
Csatlakoznék a hölgy örömére kényeztetésére Szekszárdi középkorú nyitott párhoz házaspárhoz . Válasz privátba várom!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok! Fiútkeresünk maestére,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este, éjszaka! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok

tarloka

Laura Biggs