Sziasztok!
Feleségemnek keresek férfit magunk mellé harmadiknak. Engem nagyon izgatna, ha azt látnám, ahogy két farokkal játszik. Ő pedig szereti a farkakat, szívesen játszana egyszerre kettővel.
Feleségemnek keresek férfit magunk mellé harmadiknak. Engem nagyon izgatna, ha azt látnám, ahogy két farokkal játszik. Ő pedig szereti a farkakat, szívesen játszana egyszerre kettővel.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!
Sziasztok. Párral ismerkednétek Kecskemét és 100km es vonzás körzetében. 26 éves átlagos ápolt pasi vagyok.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Szentgotthardon péntek délelőtt pár? Helyem van
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Párral is ismerkednék hetero alapon. Akit érdekel írjon üzenetet
Sziasztok. Nyitott vagyok rá. Kecskemét és kkr?
Sziasztok!
Van itt pár Szabolcs megyéből aki pasit keres?
Van itt pár Szabolcs megyéből aki pasit keres?
Párt keresek Szabolcs megyében!
Bi beállítottságú férfit keresünk közös élvezetekre.
Sziasztok kedves házaspárok,
Már most előre keresem kellemes időtöltésemet a hosszú hétvégére.
Ápolt, humoros , heteró férfi vagyok, aki imádja az életet.
Szeretek nagyokat beszélgetni, még inkább nagyobbakat szexelni.
Szeretek masszírozni.
Keresek egy kedves, együtt élő, házaspárt, akik együtt egy kis pluszt keresnek a Hölgy / Háziasszony örömére.
Férjeddel együtt mindent megteszünk, hogy a Menyországtól a Pokolig mindenhova bekukkants.
Budapest / Pest megye / Komárom .....Utazni tudok..... Üzeneteket privátban várom.
Szép napot kívánok
Már most előre keresem kellemes időtöltésemet a hosszú hétvégére.
Ápolt, humoros , heteró férfi vagyok, aki imádja az életet.
Szeretek nagyokat beszélgetni, még inkább nagyobbakat szexelni.
Szeretek masszírozni.
Keresek egy kedves, együtt élő, házaspárt, akik együtt egy kis pluszt keresnek a Hölgy / Háziasszony örömére.
Férjeddel együtt mindent megteszünk, hogy a Menyországtól a Pokolig mindenhova bekukkants.
Budapest / Pest megye / Komárom .....Utazni tudok..... Üzeneteket privátban várom.
Szép napot kívánok
Pasikénk csatlakoznék hosszab tàvra is mind barát párhoz.
Sziasztok!
Kedd és szerda estére (03.31-04.01) keresek társaságot, helyem van. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, esetleg transznemű. Egészséges kereteken belül sok mindenre nyitott vagyok, tapasztalatom van többes területén. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden részlet megbeszélés kérdése. Én 34 éves 184cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Írjatok bátran!
Kedd és szerda estére (03.31-04.01) keresek társaságot, helyem van. Lehet pár bármilyen felállásban, hölgy, esetleg transznemű. Egészséges kereteken belül sok mindenre nyitott vagyok, tapasztalatom van többes területén. Részemről nincsenek kötelező dolgok, minden részlet megbeszélés kérdése. Én 34 éves 184cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Írjatok bátran!
Sziasztok! Adatlapunk szerint keresünk állandó Férfi Partnert! Kérjük,a világ végéről NE! Privát üzenetet várunk
Sziasztok Komárom Esztergom megyei férfiként szeretnék ismerkedni párral vagy hölgyel.
Sziasztok Komárom Esztergom megyei férfiként szeretnék ismerkedni párral vagy hölgyel.
Sziasztok. Tiszta,igényes,potens pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.Kérlek priv.üzenetet írjatok. Köszönöm. Szép napot. Sziasztok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Ma vagy holnap este hölgy vagy pár glory cafeba alagsori labirintusba rosszalkodni?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!

tarloka

Páross82