Sziasztok Svájc Olten környékén valaki,?
Sziasztok! Csongrád megyében szívesen csatlakoznék szimpatikus párhoz. Ha igényes pasit kerestek írjatok sziasztok
Nem a hétköznapi ismerkedést keresem… hanem azt a fajta találkozást, ahol már az első üzenet mögött ott bujkál a vágy.
Párokat és hölgyeket keresek, akik tudják, mit akarnak, igényesek magukra és a pillanatokra is… és nem félnek egy kicsit mélyebbre menni a megszokottnál.
Ha benned is ott van a kíváncsiság és a játékosság… írj rám. A többit majd ketten alakítjuk.
Párokat és hölgyeket keresek, akik tudják, mit akarnak, igényesek magukra és a pillanatokra is… és nem félnek egy kicsit mélyebbre menni a megszokottnál.
Ha benned is ott van a kíváncsiság és a játékosság… írj rám. A többit majd ketten alakítjuk.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Budakeszi , Zsámbék környéken csatlakoznék parhoz a hölgy örömére 43 éves pasi vagyok 21/6cm intimel
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Szívesen csatlakozok hozzátok!
(Ez egy válasz Atos81 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam
(Ez egy válasz Atos81 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest èsbkörnyèkèn valaki nem keres pasit?
én is ajánlom magam esetleg...
Szia mi keresünk pasit harmadiknak.
(Ez egy válasz baszos19 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár ágyamba? Autómba? Ismerkednék teljesen testközelből is, Bp, ahogy kívánjátok
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van!
Írjatok bátran privát üzenetet!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van!
Írjatok bátran privát üzenetet!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.02-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk (enyhe bi beállítottság nem gond egyik nemnél sem) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok. Szeretnék egy párt meginvitálni magamhoz tojásfestésre, locsolkodásra.
Bp ma? Hölgy, vagy pár, ki benne lenne
?
?
Itt kb mindenkitől mindenki is messze lakik, mindíg is
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 06:23
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden kellemes méretű férfi messze lakik tőlünk ebben a nagy országban .De neked sok sikert .
Sziasztok! Jelzem akad a közelben is! EGER!
Magyak szívesen (Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 02. csütörtök 06:23
Magyak szívesen (Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden kellemes méretű férfi messze lakik tőlünk ebben a nagy országban .De neked sok sikert .
(Ez egy válasz Jules81 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 01. szerda 19:14
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Megbízható,heteró férfi párral ismerkedne.

tarloka

appaappa