Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve+kép.Tolna-Fejér megye és környéke. Utazni tudok!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Húsvét közeledtével... Szolnokon és környékén...péntek-szombat-vasárnap, délután-este-éjjel keresnék...autós kalandra..." locsolkodás" céljából... egy kellően exhibicionista, szexy Hölgytagú Párt... ahol "meglocsolhatnám" a Hölgyet, a Párja jelenlétében, vagy Vele közösen...! Ápolt, intelligens, igényes Férfiként... akár autóban, természetben, ha erre jártok épp...
Sziasztok!
26 éves vagyok egyedül élek intelligens tisztelet tudó normális srác vagyok utazni is tudok.Ha van itt olyan pár aki keres fiút remélem csatlakozhatok kortól és alakttol függetlenül bárkinek a megkeresését szivesen fogadom
26 éves vagyok egyedül élek intelligens tisztelet tudó normális srác vagyok utazni is tudok.Ha van itt olyan pár aki keres fiút remélem csatlakozhatok kortól és alakttol függetlenül bárkinek a megkeresését szivesen fogadom
sziasztok! szép estét!
van itt nyiregy- újfehértó környékéről nő, vagy házaspár,?? ma estére?
van itt nyiregy- újfehértó környékéről nő, vagy házaspár,?? ma estére?
Havi 3-4 alkalmi huncutkodásra keresünk önmagára és környezetére is igényes FÜGGETLEN, alkalmanként akár hellyel is rendelkező 45-55 év közötti férfi partnert hasonló tulajdonságokkal rendelkező párként. Kérünk fotóval (arc, test nem muszáj ruha nélkül) keress minket! Köszönjük
04.03 -- 04.06 ig
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak. Köszi
Balatonboglár és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Nincs helyem, utazni tudok, független vagyok, és rugalmas.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak. Köszi
Van itt pár aki pasit keres Szabolcs megye előny?
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok! -Hetero házaspár vagyunk dagi feleséggel!41-47 évesek vagyunk. Keresnénk: -Férfit autós szopáshoz az illetö 30-50 közötti legyen,pesten lakj tudj utazni a xv.kerületigLlegyél határozott,férfias fellépesű,legyen tisztában a képességeivel nem kell nagyzolni Mondjuk ha egy kicsit kedves vagy persze nem kell csöpögni az nem baj. Legyél ápolt tiszta szagmentes!!!!!Többit privátban
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok.
Keresek párt, harmasban némi tapasztalattal rendelkezo 30 as pasi vagyok.
Nagy cici, teltebb alkat elonyben
Keresek párt, harmasban némi tapasztalattal rendelkezo 30 as pasi vagyok.
Nagy cici, teltebb alkat elonyben
Ma este?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (tegnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:26
Pár ágyamba? Autómba? Ismerkednék teljesen testközelből is, Bp, ahogy kívánjátok
Sziasztok Svájc Olten környékén valaki,?
Sziasztok! Csongrád megyében szívesen csatlakoznék szimpatikus párhoz. Ha igényes pasit kerestek írjatok sziasztok
Nem a hétköznapi ismerkedést keresem… hanem azt a fajta találkozást, ahol már az első üzenet mögött ott bujkál a vágy.
Párokat és hölgyeket keresek, akik tudják, mit akarnak, igényesek magukra és a pillanatokra is… és nem félnek egy kicsit mélyebbre menni a megszokottnál.
Ha benned is ott van a kíváncsiság és a játékosság… írj rám. A többit majd ketten alakítjuk.
Párokat és hölgyeket keresek, akik tudják, mit akarnak, igényesek magukra és a pillanatokra is… és nem félnek egy kicsit mélyebbre menni a megszokottnál.
Ha benned is ott van a kíváncsiság és a játékosság… írj rám. A többit majd ketten alakítjuk.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Budakeszi , Zsámbék környéken csatlakoznék parhoz a hölgy örömére 43 éves pasi vagyok 21/6cm intimel
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Szívesen csatlakozok hozzátok!
(Ez egy válasz Atos81 üzenetére (tegnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

tarloka

csarki