Sziasztok Ma párral találkoznék valami jo kaland reményében! Valami vad autós, vagy erde kaland is izgató lenne kis perverzióval!
Sziasztok.
Ma estére keresgélek párt akihez beszállhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,tabuk nélkül.
Jberény-Hatvan környéke.
Ma estére keresgélek párt akihez beszállhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,tabuk nélkül.
Jberény-Hatvan környéke.
Kitartó ,nagy farokkal hàzibaràt lennèk.
Hàzaspàrt keresek kellemes időtöltèsre.
Hàzaspàrt keresek kellemes időtöltèsre.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok !
Vasarnapra keresunk Ferfit ! Beszallónak hozzànk 40 eves korig !
41-42 mar kizart !! Fiatalos Sportos Szörtelen férfit keresunk !!
Hetero alapon !!! Privatba olyan irjon kinek van fotoja ! Ha nincs nem irunk vissza
Budapesten belül leszünk !
Vasarnapra keresunk Ferfit ! Beszallónak hozzànk 40 eves korig !
41-42 mar kizart !! Fiatalos Sportos Szörtelen férfit keresunk !!
Hetero alapon !!! Privatba olyan irjon kinek van fotoja ! Ha nincs nem irunk vissza
Budapesten belül leszünk !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok! Holnap (szombat) este keresnénk 1 vagy 2 srácot akiben van némi (light) bi hajlam egy kis cuckold élményre. Helyünk nincs, mi mennénk hozzád/hozzátok vagy akár egy semleges helyre.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznek párhoz kölcsönösen kellemes idő eltöltésére és a hölgy tag kényeztetésére. Utazni tudok!
Sziasztok
szívesen ismerkedek párral, helyem is van, utazni is tudok
Budapest és környékéről keresek
szívesen ismerkedek párral, helyem is van, utazni is tudok
Budapest és környékéről keresek
Szoasztok,
hetero alapon párokkal ismerkedem. Többes terén némi tapasztalattal. Budapesten helyem van, utazni tudok!
hetero alapon párokkal ismerkedem. Többes terén némi tapasztalattal. Budapesten helyem van, utazni tudok!
Sziasztok hétvégén hetero párhoz csatlakoznék Hajdú Bihar van, 37 éves sportos férfi vagyok. 73kg, 173cm magas.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok.
MA estére keresek nőt/párt Budapesten 26 éves sportos, nagy méretű srácként!
MA estére keresek nőt/párt Budapesten 26 éves sportos, nagy méretű srácként!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt szívesen fogadnék párt Székesfehérváron
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék harmadiknak párhoz, 30 éves úrként Pest megyéből.
Hetero alapon keresek. 40 es párok megkeresésének is örülnék.
Némi tapasztalat van e téren.
Privát üzenetet várok. Teltebb, cicis alkat előny.
Szívesen csatlakoznék harmadiknak párhoz, 30 éves úrként Pest megyéből.
Hetero alapon keresek. 40 es párok megkeresésének is örülnék.
Némi tapasztalat van e téren.
Privát üzenetet várok. Teltebb, cicis alkat előny.
Sziasztok
Ma Kecskeméten leszek,esetleg ha valaki szeretnè szivesen beszállok vagy csak nézem ,írj bátran!
Ma Kecskeméten leszek,esetleg ha valaki szeretnè szivesen beszállok vagy csak nézem ,írj bátran!
A neved mindent elárul rólad és vágyaidról gratulálunk hozzá és sok sikert neked .
(Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (2026. 04. 09. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 09. csütörtök 22:59
Párral ismerkednék egyedülálló férfiként nagyob intimmel. Olyan párral akik hosszútávra keresnek barátot, házibarátot, akik szeretik a túlfűtött éjszakákat nem csak pár órás gyors numerát keresnek hanem közös felejthetetlen egészségesen perverz élvezetekben gazdag mély kapcsolódást ahol a Nő élvezetének a fokozása az első számú....
Többlövetű vagyok. Orális bi játékok, ha túl forró minden....olyankor nehéz nemet mondani a vágyaknak
Többlövetű vagyok. Orális bi játékok, ha túl forró minden....olyankor nehéz nemet mondani a vágyaknak
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Párral ismerkednék egyedülálló férfiként nagyob intimmel. Olyan párral akik hosszútávra keresnek barátot, házibarátot, akik szeretik a túlfűtött éjszakákat nem csak pár órás gyors numerát keresnek hanem közös felejthetetlen egészségesen perverz élvezetekben gazdag mély kapcsolódást ahol a Nő élvezetének a fokozása az első számú....

tarloka

sexplorer