Ma estére keresünk adatlapunk szerinti pasit ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok. Mikor érkeztek és meddig maradtok??
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2026. 04. 11. szombat 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 11. szombat 08:18
Sziasztok!! Ma du. a hévízi kifolyónál egy kis séta ? Szex? Valaki?
Ma este 13 kerületben parokhoz csatlakoznék
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék párral hetero alapon. Budapesten van helyem, de ésszerű távolságon belül mobilis vagyok
Ma Balatonkeresztúron hölgyek, párok rendelkezésre szívesen állnék hellyel. Kizárólag a férfi tagként! Akár honorálnám is!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznék a feleség gyengéd, finom kényeztetésére.
Pàrhoz csatlakoznék a feleség gyengéd, finom kényeztetésére.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok ffit keresünk feleségem kényeztetésére, nem kapkodunk. Hosszú távú baráti sexkapcsolatra.
Sziasztok!! Ma du. a hévízi kifolyónál egy kis séta ? Szex? Valaki?
Sziasztok Ma párral találkoznék valami jo kaland reményében! Valami vad autós, vagy erde kaland is izgató lenne kis perverzióval!
Sziasztok.
Ma estére keresgélek párt akihez beszállhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,tabuk nélkül.
Jberény-Hatvan környéke.
Ma estére keresgélek párt akihez beszállhatnék.
Mindenre nyitott vagyok,tabuk nélkül.
Jberény-Hatvan környéke.
Kitartó ,nagy farokkal hàzibaràt lennèk.
Hàzaspàrt keresek kellemes időtöltèsre.
Hàzaspàrt keresek kellemes időtöltèsre.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok !
Vasarnapra keresunk Ferfit ! Beszallónak hozzànk 40 eves korig !
41-42 mar kizart !! Fiatalos Sportos Szörtelen férfit keresunk !!
Hetero alapon !!! Privatba olyan irjon kinek van fotoja ! Ha nincs nem irunk vissza
Budapesten belül leszünk !
Vasarnapra keresunk Ferfit ! Beszallónak hozzànk 40 eves korig !
41-42 mar kizart !! Fiatalos Sportos Szörtelen férfit keresunk !!
Hetero alapon !!! Privatba olyan irjon kinek van fotoja ! Ha nincs nem irunk vissza
Budapesten belül leszünk !
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok! Holnap (szombat) este keresnénk 1 vagy 2 srácot akiben van némi (light) bi hajlam egy kis cuckold élményre. Helyünk nincs, mi mennénk hozzád/hozzátok vagy akár egy semleges helyre.
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznek párhoz kölcsönösen kellemes idő eltöltésére és a hölgy tag kényeztetésére. Utazni tudok!
Sziasztok
szívesen ismerkedek párral, helyem is van, utazni is tudok
Budapest és környékéről keresek
szívesen ismerkedek párral, helyem is van, utazni is tudok
Budapest és környékéről keresek
Szoasztok,
hetero alapon párokkal ismerkedem. Többes terén némi tapasztalattal. Budapesten helyem van, utazni tudok!
hetero alapon párokkal ismerkedem. Többes terén némi tapasztalattal. Budapesten helyem van, utazni tudok!

tarloka

Karolina