Sziasztok,
Holnap estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Holnap estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok
Hölgynek vagy párnak lenne kedve ma találkozni?
Tudok utazni és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgynek vagy párnak lenne kedve ma találkozni?
Tudok utazni és elég nyitott vagyok.
30F
Keresünk extrémebb intim méretű, normális pasit, 3asra vagy cuckoldra, valamint két már egymást ismerő normális pasit cuckoldra. Náluk nem feltétel a nagy méret. Hely kell, Dél- Dunántúlon. Üzeneteben írj.
Sziasztok,
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
Sziasztok. Van itt olyan találkozni szándékozò pár, ahol a hölgy tag nagy lògòcicis és szereti ha öklözik?
Sziasztok! Kizárólag!!!!!!! Megbízható,ápolt,sportos,kulturált,párt keresek!!!!!!
Igényes,sportos,diszkrét megbízható férfi vagyok.
Igényes,sportos,diszkrét megbízható férfi vagyok.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok Budapest mellet lakok de van kocsim utazni tudok bármerre értelmes határokon belül.
25éves vagyok rendszeresen sportolok.
Nagyon érdekelne egy hármas vagy többes szex,szívesen kiprobálnám magam benne.
Illetve hölgyek is érdekelnek korlátlan kor osztályból
25éves vagyok rendszeresen sportolok.
Nagyon érdekelne egy hármas vagy többes szex,szívesen kiprobálnám magam benne.
Illetve hölgyek is érdekelnek korlátlan kor osztályból
Pénteken keresem igényes pár társaságát! Jelölj kapcsolatra képekért!
Sziasztok! Budapest környéki srác vagyok, örömmel csatlakozok párokhoz
Sziasztok! Ma délután szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére
, Győr, Mór, Székesfehérvár! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük a talit ott leszek! Szép napot mindenkinek!
, Győr, Mór, Székesfehérvár! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük a talit ott leszek! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
Bp., belváros!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
Bp., belváros!
Szexet keresek, idős vagy fiatal lány?
Van olyan pár az országban aki találkozni szeretne? Nem csak fantazialni meg írogatni? Aki komolyan is gondolja írjon bátran! Köszönöm
Szia illetve sziasztok mi 55 éves pár vagyunk én szivesen elvinnén a párom nektek, hogy jól szórakozzatok csak mi az ország másik vègén vagyunk .Bár egy évben 1x 2 x járunk arra.Helyetek van ? Én csak videóznék ha lehet.
(Ez egy válasz VasiCuckold üzenetére (2026. 04. 14. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 14. kedd 14:28
Sziasztok! Olyan párt vagy lányt keresünk aki szívesen vennék 2 összeszokott pasi társaságát! Ápolt, többesben tapasztalt méretes pasik vagyunk! Kérlek privátban keressetek!
Szia uram izgatná e önt ha elotte "hasznaljak" kényeztetik a kedves nejet? Ha igen a válasz es tudnanak fogadni szivesen meglatogatnam önöket legonkabb 7végente! Ha érdekelen a dolog viber elerhetoésget kérnék! Tisztelettel a kivancsi pasi
Sziasztok.
Tapasztalt hetero pasiként,szivesen csatlakozom párhoz,hölgyhöz. Adatlapomon fontos infok fent vannak,és képeim is.Kérésre tudok küldeni,de csak privátban beszéljük meg,Diszkrécio,higénia alap feltétel.Békés megye,és közvetlen környezetében utazom,saját autoval.
Sziazstok.
Tapasztalt hetero pasiként,szivesen csatlakozom párhoz,hölgyhöz. Adatlapomon fontos infok fent vannak,és képeim is.Kérésre tudok küldeni,de csak privátban beszéljük meg,Diszkrécio,higénia alap feltétel.Békés megye,és közvetlen környezetében utazom,saját autoval.
Sziazstok.

tarloka

Vivien