Sziasztok. Budapesten keresek szombat vagy péntek estére bulizni egy párt a belvárosban estére s nem csak szexre gondolok hanem egy jót szórakozni. 178cm 85kg 33 éves igényes pasi vagyok. Ami a legfontodabb megbízható vagyok. viberen van.
Sziasztok,
Ma estére csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Nagyméretű, magas, vékony, izmos, intelligens pasi vagyok.
Írjatok, válaszolok.
Tamás
Ma estére csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Nagyméretű, magas, vékony, izmos, intelligens pasi vagyok.
Írjatok, válaszolok.
Tamás
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is
Nagy mérettel keresek
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Igényes, inteligens pasikénk csatlakoznék egy párhoz ma este.. képeim kapcsolatra jelölés után elérhetők
Budapesten vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok, holnap este ráérek szívesen csatlakóznék Bp-i párhoz vagy kisebb csapathoz.
Ma kora dun hölgy v pár aki kalandozna igényes férfival? 3 ker v környéke
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Ez meg aktualis lehet
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 16. csütörtök 12:58
Sziasztok,
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
Miskolc környékén hölgyet, párt keresek
Ma esti bulinkba keresünk sportos maximum 40es pasit, pasikat. Jelenleg több a lány mint a pasi...
Sziasztok,
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Utazni tudó sportos pasit keresünk ma estere párommal
Sziasztok, kedves intelligens értelmes diszkrét pasiként párral ismerkednék! Szívesen bent lennék egy “játékban” futár érkezne a megadott címre időre bekopognék beengedtek mondanám megjött a futár, kis érzéki kényeztetés nyelvemmel masszázs utánna távoznék nem ismerkedünk nem beszélünk. Persze vinnék finomságot nektek azt én állom. Ha érdekel keressetek priviben Zala Vas
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens, hellyel rendelkező fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
sziasztok holnap este valaki dunaújváros és környékén tali ??
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Sziasztok!
Fiatalos pár társaságát keresem a hétvégére. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes búvóhellyel rendelkezem Budapesten.
Dávid
Fiatalos pár társaságát keresem a hétvégére. Korban, alkatban, nyitottságban a magamhoz hasonlók vonzanak, igényes búvóhellyel rendelkezem Budapesten.
Dávid

tarloka

xs8x
Carmen Gemini