Sziasztok! Ma estère keresünk igènyes , diszkrét fèrfit.Hely van...
Csak egyszer sikerülne belecsöppennem egy ilyen buliba
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:36
Ma esti bulinkba keresünk sportos maximum 40es pasit, pasikat. Jelenleg több a lány mint a pasi...
Budapesten keresek esti találkozót párral vagy hölggyel, heteró alapon. Igényes, diszkrét és nem tolakodó vagyok. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, szenvedélyes és figyelmes partnerként tudok jelen lenni
Nyitott pár hölgy tagját masszíroznám akár a párja jelenlétében is!
Orálcentrikus pasi vagyok!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Orálcentrikus pasi vagyok!
Szabolcsban helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi nyitott korrekt középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írj privátba !
Ismerkednék Szekszárdi nyitott korrekt középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írj privátba !
Végre egy korrekt poszt,még ha nem is a közelünkből
Köszi (Ez egy válasz Titkos találkozó 2023 üzenetére (ma 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:13
Köszi (Ez egy válasz Titkos találkozó 2023 üzenetére (ma 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok. Budapesten keresek szombat vagy péntek estére bulizni egy párt a belvárosban estére s nem csak szexre gondolok hanem egy jót szórakozni. 178cm 85kg 33 éves igényes pasi vagyok. Ami a legfontodabb megbízható vagyok. viberen van.
Sziasztok,
Ma estére csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Nagyméretű, magas, vékony, izmos, intelligens pasi vagyok.
Írjatok, válaszolok.
Tamás
Ma estére csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Nagyméretű, magas, vékony, izmos, intelligens pasi vagyok.
Írjatok, válaszolok.
Tamás
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is
Nagy mérettel keresek
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(Péntek 04.17.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Igényes, inteligens pasikénk csatlakoznék egy párhoz ma este.. képeim kapcsolatra jelölés után elérhetők
Budapesten vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok, holnap este ráérek szívesen csatlakóznék Bp-i párhoz vagy kisebb csapathoz.
Ma kora dun hölgy v pár aki kalandozna igényes férfival? 3 ker v környéke
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Ez meg aktualis lehet
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (tegnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:58
Sziasztok,
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
28 éves, vonzó barátnőmmel keresünk magabiztos, max. 45 éves, sportos vagy átlagos testalkatú férfit Budapest, Nyugati környékére, főként 22:00 után holnap este. Előnyt jelent a nagyobb intimméret és a saját, diszkrét hely. Egy különleges, kölcsönösen élvezetes találkozást keresünk, ahol a nő kényeztetése kerül a fókuszba – jelentkezéskor képet kérünk mindenképp.
Miskolc környékén hölgyet, párt keresek
Ma esti bulinkba keresünk sportos maximum 40es pasit, pasikat. Jelenleg több a lány mint a pasi...
Sziasztok,
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti
Mai péntek estére Budapesten, vagy a közelében csatlakoznék párhoz. Nagyméretű, helyes, sportos srác vagyok.
Írjatok üzenetben, válaszolok.
Peti

tarloka

Alomlányka