Sziasztok. De jó. Ilyen pár irhatna ide Budapeströl is! )))) Kellemes estét ha meglesz a szerencsés pasi! )))
(Ez egy válasz Vikipárban üzenetére (2026. 04. 24. péntek 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 00:11
Sziasztok. Péntek estére keresünk magányos, csakis kizárólag hetero pasit aki szeretne hozzánk eljönni egy éjszakára. (Hajdú - Bihari 40-es pár)
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk Pesten vagyunk mai nap valaki szauna?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Parhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésere !
Mai nap kora délután alkalmi, a megszokottól extrémebb randira keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot, hogy ne érjen meglepetés. Minden, ami nem átlagos, érdekel.
Ma délelőtt párnak kúltúrált helyet tudok biztosítani érden.
Aktív vagy passzív résztvevő is lehetek, ahogy szeretnétek.
Aktív vagy passzív résztvevő is lehetek, ahogy szeretnétek.
Budapesti párral ismerkednék
Ma napkozben repter vagy gyal kornyeken tali?
Nagy farkú ,szeximádó pasi vagyok. házaspárt keresek.
Kor alkat mellékes,ápoltság ,intelligencia,szimpátia ,diszkéció adott ,elvárt.
Kor alkat mellékes,ápoltság ,intelligencia,szimpátia ,diszkéció adott ,elvárt.
Ismerkednék,játszanék ,kalandoznék egy jófej párral. Akár csak egy plusz kéz lennék vagy akár csak élveznék egy + női kezet . 40-es ápolt,diszkrét,jó megjelenésű férfi vagyok.
Sziasztok! Fehérváron valaki ? Minden jóban benne vagyok, írj ha érdekel
Sziasztok. Péntek estére keresünk magányos, csakis kizárólag hetero pasit aki szeretne hozzánk eljönni egy éjszakára. (Hajdú - Bihari 40-es pár)
Ma Pesten par nem keres beszallot, vagy kukkolot ?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék szombat este a hölgy kényeztetésére,örömére Budapesten vagy Esztergom környékén. Ha lenne olyan hölgy vagy pár aki benne lenne,az jelezzen
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon kedves diszkrét középkorú nyitott párral házaspárral laza diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére . Válasz privát üzenetben várom !
Ismerkednék Szekszárdon kedves diszkrét középkorú nyitott párral házaspárral laza diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére . Válasz privát üzenetben várom !
Nagy méretü ffi ma ese 7 után?
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !

tarloka

Liz Honey