Sziasztok. Ma Kecskeméten szívesen találkoznék.
Sziasztok. Százhalombatta-Tatabánya vonalon csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz.
Mára vagy esetleg holnapra keresünk férfi beszállót az adatlapunknak megfelelően. 35 éves korig! Csak az írjon aki megfelel a leírtaknak! Köszönjük!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
pasit keresünk ma estéer hetero alapon anal szex
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Sziasztok! Pàrhoz csatlakoznék most hétvégén, utazni és fogadni is tudok! Normális, igényes 38 éves pasi vagyok.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok,jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagypk.
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok. Ma vagy holnap este párhoz csatlakoznèk Győr és környékén.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok. De jó. Ilyen pár irhatna ide Budapeströl is! )))) Kellemes estét ha meglesz a szerencsés pasi! )))
(Ez egy válasz Vikipárban üzenetére (tegnap 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:11
Sziasztok. Péntek estére keresünk magányos, csakis kizárólag hetero pasit aki szeretne hozzánk eljönni egy éjszakára. (Hajdú - Bihari 40-es pár)
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk Pesten vagyunk mai nap valaki szauna?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Parhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésere !
Mai nap kora délután alkalmi, a megszokottól extrémebb randira keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot, hogy ne érjen meglepetés. Minden, ami nem átlagos, érdekel.

tarloka

telihold33
Marketa