Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Szívesen csatlakoznék párokhoz Budapesten és környékén akár ma is vagy a hétvégén , 34 éves , ápolt , normális pasi, nagyobb intimmel
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék mai nap holnap párral kellemes időtöltéshez izgalmas játékokhoz. Szívesen kukkolnék masszíroznák vagy csak nyelvemmel kényeztetnék. Zala Vas megyeből keresek. Töltsük kellemesen a hosszú hétvégét kis izgalmakkal
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti pasit aki nem kamus mert talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges az esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Sziasztok!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Cuckold, creampie, bukakke, gangbang játékokhoz igényes tapasztalt férfiként Nyitott bevállalós párokkal találkoznék.
Ma este hölgyet vagy pár hölgy tagját nagyon szívesen megmaszíroznám Budapesten vagy környékén.
Sziasztok!! Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt közös örömszerzésre!! Mindenben benne vagyok nálam nincs tabu! Semmi jónak nem vagyok az elrontója!! Bármelyik korosztály játszik!! (Dunaújváros)
Holnap pénteken dun v este kalandoznek hölggyel v párral. Szabadban v autós kaland v helyem is van
Üdv,
péntek és szombat napközben keresek párt, aki tud fogadni. Jó lenne, ha a közelemben lenne erre lehetőség, de egyeztessünk, ha úgy van, utazok.
Többesben tapasztalt, hetero srác vagyok.
péntek és szombat napközben keresek párt, aki tud fogadni. Jó lenne, ha a közelemben lenne erre lehetőség, de egyeztessünk, ha úgy van, utazok.
Többesben tapasztalt, hetero srác vagyok.
Házaspárt keresek kellemes kikapcsolódásra.
Erotikus játékok ,meztelenkedés, esetleg segédeszközök,és nagy szex.
helyem van , de utazok is ha kell,100km
képeim ,videóim adottak az adatlapomon.
Erotikus játékok ,meztelenkedés, esetleg segédeszközök,és nagy szex.
helyem van , de utazok is ha kell,100km
képeim ,videóim adottak az adatlapomon.
Sziasztok! Ma este (is) feleséget, barátnőt kényeztetnénk a férje/ barátja előtt! “Cuckold, Wife sharing” Utazni tudok ésszerű távolságon belül…
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Sziasztok. Szolnoki pár van aki ismerkedne?
Péntek délutánra keresünk nagy intimmel rendelkező férfi beszállót harmadiknak. Adatlapunknak megfelelően 35 éves korig. Sok mindenre nyitottak vagyunk!
Győr környékén ma délután pár, aki pasit keres?

tarloka

cerka007
Suzie Carina