Parhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetese céljából!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Masszírozás a hölgy igényeinek megfelelően!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Masszírozás a hölgy igényeinek megfelelően!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Ma Balatonkeresztúr környékén hölgyek, párok isemretségét keresném kellemes délutáni esti időtőtöltésre! Helyem van.
Megbízható valós párral ismerkednék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék és csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon ismerkedni is akaró nyitott középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kellemes kényeztetéséhez örömére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Szívesen ismerkednék és csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon ismerkedni is akaró nyitott középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kellemes kényeztetéséhez örömére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék és csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kellemes kényeztetéséhez és örömére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Szívesen ismerkednék és csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kellemes kényeztetéséhez és örömére . Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szivesen csatlakozok párhoz, akár minkét fél örömére
Dél pest
Dél pest
Sziasztok . Hölgy partnert keresek Monor környéke !! Írj privát
Bisex férfi tagú párhoz csatlakoznék a hétvégén valameilyik napon, 20 éves inteligens, ápolt fiatal kevés tapasztalattal rendelkező fiúként.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Bp-i hetero független férfiként kellemes potens mérettel ápolt igényes illatosan Bp-i párhoz csatlakoznék a szexy formás nöies nagyon szeximádó farokimádó hölgy feleség örömére!
Sziasztok! Biszex férfitagú párral ismerkednék. Hajdú-Biharban.
Szívesen csatlakoznék harmadikként!
Nős vagyok, rendezett élettel, így pontosan tudom, mekkora kincs a diszkréció és a kölcsönös bizalom. Az a legfontosabb, hogy Ti jól érezzétek magatokat! Maximálisan tiszteletben tartom a határaitokat, játékszabályokat, vágyaitokat! A ritmust ti diktáljátok, de tudok veletek jól táncolni!
Napközbeni órákban szabad és rugalmas vagyok! Szeretem a kreatív, izgalmas helyzeteket, a közös játék örömét! Ha ez szimpatikus nektek, írjatok privátban és derítsük ki, hogy van e közös izgalmas vágy amit együtt kipróbálhatnánk!
Nős vagyok, rendezett élettel, így pontosan tudom, mekkora kincs a diszkréció és a kölcsönös bizalom. Az a legfontosabb, hogy Ti jól érezzétek magatokat! Maximálisan tiszteletben tartom a határaitokat, játékszabályokat, vágyaitokat! A ritmust ti diktáljátok, de tudok veletek jól táncolni!
Napközbeni órákban szabad és rugalmas vagyok! Szeretem a kreatív, izgalmas helyzeteket, a közös játék örömét! Ha ez szimpatikus nektek, írjatok privátban és derítsük ki, hogy van e közös izgalmas vágy amit együtt kipróbálhatnánk!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Sziasztok,
Cuckoldra csatlakoznék hozzám hasonló igényes kinézetű, intelligens párhoz.
Cuckoldra csatlakoznék hozzám hasonló igényes kinézetű, intelligens párhoz.

tarloka