Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Pest megye déli részén fogadunk egy fő intelligens, igényes, potens férfit feleségem közös kényeztetésére. (volt programunk, de eltűnt a “lovag”
szenzációs..)
Kiskunlacháza és környéke.
Ha magadra ismersz, írj Google Chaten.
Kellemes keresgélést mindenkinek!!!
szenzációs..)Kiskunlacháza és környéke.
Ha magadra ismersz, írj Google Chaten.
Kellemes keresgélést mindenkinek!!!
Holnap este párokhoz csatlakoznék. 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező fiú vagyok, utazni tudok, akinek felkeltettem az érdeklődését írjon bátran!
Sziasztok! Esetleg így spontán most este pár, házaspár izgalmas kalandra ?
Hölgyet , párt keresek ma estére Monor környéken !!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Különleges bulis ajánlat most szombat éjszaka (05.30) azon bátor srácok számára, akik nem focit néznek, hanem Pesten partiznának. Tánc közben lehetőséged lenne szuper Milf párom felszedésére és szendvicsben táncolós ismerkedésre…
Ha érzed ezt a vibe-ot, el tudod olvasni a hirdetésünk, sportos alkatod és az átlagnál nagyobb méreted van, és könnyen kemény tudsz lenni, akkor várjuk jelentkezésedet privátban.
Ha érzed ezt a vibe-ot, el tudod olvasni a hirdetésünk, sportos alkatod és az átlagnál nagyobb méreted van, és könnyen kemény tudsz lenni, akkor várjuk jelentkezésedet privátban.
Hölgytagunk részére keresünk nagy mérettel (20+) rendelkező férfit cuckold hármas szex céljából. 35 éves korig adatlapunk alapján! Kérjük csak az írjon aki megfelel ezeknek illetve az adatlapunkon szereplő feltételeknek!
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Párt keresek, potens, 18as farkamhoz
ha szeretnéd látni az asszonyban írj
ha szeretnéd látni az asszonyban írj
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok .. párhoz csatlakoznék Monor környéken a mai nap !
Sziasztok part keresunk parcserere
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel játszotarsat keres 12 ker környéki buvóhelyre üdv
Sziasztok. Péntek vagy Szombat estére keresek Bp.i játszótársat högy vagy pár személyében.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Sziasztok!! Hölgyekkel , párokkal ismerkednék Monor környékén ! Írj privát
Parhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetese céljából!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Masszírozás a hölgy igényeinek megfelelően!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Masszírozás a hölgy igényeinek megfelelően!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!

tarloka

Tiffany Rousso