Cuckoldra keresek párt de hölgyet is utazok 100kmes távolságig
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Sziasztok. Ma este Gyulán vagy környékén pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna?
Sziasztok !
Ápolt diszkrét nagyobb vastagabb intim mérettel rendelkező férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és komolyan gondoljátok írjatok privátba !
Ápolt diszkrét nagyobb vastagabb intim mérettel rendelkező férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és komolyan gondoljátok írjatok privátba !
Sziasztok ma este szívesen camoznek fiatal lánnyal esetleg párral!
Privátban keressetek nyugodtan!
24 éves fiatal srác vagyok 20cm mérettel!
Privátban keressetek nyugodtan!
24 éves fiatal srác vagyok 20cm mérettel!
Sziasztok!
A Reptérnél az utolsó körforgónál éjszakázom kamionnal...
Szívesen fogadnám hölgy vagy pár társaságát! Tibi
A Reptérnél az utolsó körforgónál éjszakázom kamionnal...
Szívesen fogadnám hölgy vagy pár társaságát! Tibi
Sziasztok meg nincs meg a megfelelo partnerunk estere !! Varjuk fenykepes jelenkezoket
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Bevállalós pár hölgy tagját masszíroznám igényei alapján!
Sziasztok ma este 20:00 kor fiut keresunk ki betud szallni ma este hozzank !!!
Harmadiknak ! Sportos alkat 40 eves korig !
Feltetel oldaladon legyen fotod !!! Ha nincs ne is irj
Ha van fotod es raeesz irj telefonszamot !! Es hivunk reszletek miatt ha tetszel nekunk !!
Harmadiknak ! Sportos alkat 40 eves korig !
Feltetel oldaladon legyen fotod !!! Ha nincs ne is irj
Ha van fotod es raeesz irj telefonszamot !! Es hivunk reszletek miatt ha tetszel nekunk !!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szívesen ismerkednék párokkal akik bevezetnének a hármas szex világába
28 éves átlagos srác vagyok
28 éves átlagos srác vagyok
06.19-21-i hétvégére Zalakaroson párral ismerkednék
Sziasztok! Itt a jó idő. Lenne hölgy vagy pár akinek kedve van laza kalandhoz?
Sziasztok. Ma délután, este Gyulán vagy környékén pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna?
Sajnos nem zavarja! És az sem zavar itt pár embert h minden topikba beírja ugyan azt a szöveget napi rendszerességgel, figyelmen kívül hagyva a topik témáját. Attól is eltekintenek, hogy ki kit keres, kéretlenül írnak azon férfiaknak is akik világosan leírják h hölgyeket párokat keresnek.
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 06. 03. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem zavar, hogy sokadszor is pályát tévesztettél????
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 06. 03. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 03. szerda 12:35
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 06. 03. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Valaki?
Helyem van
Valaki?
Helyem van
Sziasztok!
Napközben párt fogadnék IX.kerületben igényes,új építésű lakásomban!
Jómagam egy ápolt, nagy intimű (22cm) srác vagyok, tapasztalt a többes szex világában!
Napközben párt fogadnék IX.kerületben igényes,új építésű lakásomban!
Jómagam egy ápolt, nagy intimű (22cm) srác vagyok, tapasztalt a többes szex világában!
Sziasztok!
Péntek délután és este a XI. kerületben leszünk egy barátommal, és szívesen látnánk nyitott párokat egy jó hangulatú cuckold játékra és közös mókára. A dolog szigorúan hetero alapon működik, azaz kizárólag a hölgy kényeztetésére fókuszálunk.
Rólunk: egy 30-as (én) és egy 40-es, jól szituált, illemtudó és összeszokott duó vagyunk. Tapasztaltak vagyunk a témában, és mindketten jó méretekkel rendelkezünk.
A normális, intelligens és tiszta kommunikáció nálunk alapvető. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok nekünk privátban!
Viber/whatsapp/google chat van
Péntek délután és este a XI. kerületben leszünk egy barátommal, és szívesen látnánk nyitott párokat egy jó hangulatú cuckold játékra és közös mókára. A dolog szigorúan hetero alapon működik, azaz kizárólag a hölgy kényeztetésére fókuszálunk.
Rólunk: egy 30-as (én) és egy 40-es, jól szituált, illemtudó és összeszokott duó vagyunk. Tapasztaltak vagyunk a témában, és mindketten jó méretekkel rendelkezünk.
A normális, intelligens és tiszta kommunikáció nálunk alapvető. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok nekünk privátban!
Viber/whatsapp/google chat van
Sziasztok szolnoki 30-as sportos férfi ismerkedne!

tarloka

anita41