Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére kényeztetetésere igényei kielégítésére!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!!
Helló. Szombati napon Kiskunfélegyházán tudnék fogadni párokat vagy hölgyet.
Sziasztok!ma,vagy szombat estére keresnénk pasit hármas szexre,anál kizárt,max 50km körzetünkből keresnénk!Borotváltság feltétel,fotó ugyszintén!nem hosszú szexet keresünk
Sziasztok! Holnap azaz szombaton a hévízi kifolyónál leszünk. Aki szeretne csatlakozni mi kb.11 órától 16.00 óráig leszünk .
45éves, igényes, fiatalos, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr. Kezdő pár is.
Sziasztok
(Ez egy válasz Csaba_barby üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken délután nejem Baján elcsábítható. Részletek privátban.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
A hétvégén Gyulán hasonló korú igényes, nagy farkú pasi csatlakozhatna hozzánk a hölgy örömére (ma vagy holnap) Privátban írj !
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Budapesti párt fogadnék hármas örömökre, normális diszkrét férfi vagyok, szeretek kényeztetni
Sziasztok! Szabolcsi lehetőleg kezdő Hàzaspárt keresek normális diszkrét baráti ismerkedésre a hölgy örömére ! Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok!
Pest megyei fiatal vagyok, érezzük jól magunkat
Pest megyei fiatal vagyok, érezzük jól magunkat
Pénteken délután nejem Baján elcsábítható. Részletek privátban.
Sziasztok! Cuckoldra keresek párt.
Igényes hölgy kényeztető masszírozása igényei szerint!
Párja jelenléte Nem akadály!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Párja jelenléte Nem akadály!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok. Szolnokról valaki ismerkedni?
Sziasztok!
Hármas és cuckold játékok kapcsán csatlakoznék párokhoz hetero alapon, leginkább Nagykáta-Jászberény környékén. Szabadidő kapcsán rugalmas vagyok, ill. nem jelent gondot ha utazni kell.
Hármas és cuckold játékok kapcsán csatlakoznék párokhoz hetero alapon, leginkább Nagykáta-Jászberény környékén. Szabadidő kapcsán rugalmas vagyok, ill. nem jelent gondot ha utazni kell.

tarloka

mayababy