Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#30568   ma 13:13
Fan4sexxx Fan4sexxx
Sziasztok,
Parral
Ismerkednek Bp vagy közeléből. Helyem van.
PM
#30567   ma 13:08
Zsolt0101 Zsolt0101
Miskolcon várok párokat belvárosi lakáson
#30566   ma 13:01
Peeti86 Peeti86 VIP
Július 9. Csütörtök

Még egy srácot keresünk ! smile

Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.

Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.

Akiket keresünk:

* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.

Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, este 7 órától.

Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.

Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.

Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.

Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privátban.

Üdv Merci és Peti
#30565   ma 12:41
AkyMc AkyMc
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
#30564   ma 10:51
GirlforFoursome GirlforFoursome
4.-15.kerületben nővel, párral talalkoznék férfias férfiként. Akár nalam is vagy nálatok
#30563   ma 10:48
gabonya gabonya
Párral bandáznék, autóm, és helyem(BpV.) is van. Minden megoldás érdekel wink Bp, vagy valamerre...
#30562   ma 10:05
harmadikatkeresunk20 harmadikatkeresunk20
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
#30561   ma 08:25
privateparty privateparty
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
#30560   ma 08:18
mikita mikita
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is. Enyhe bi is mehet
#30559   ma 07:58
honda1244 honda1244
Sziasztok heves megyébe keres valaki pasit a hétre? Hétköznap reggeltől délutánig rá érek, szívesen utazok, 35 éves minden jóra nyitott pasi vagyok. Nyelvvel kényeztetni nagyon szeretek smile
#30558   tegnap 23:01
Peesta Peesta
Csak elő fordult mar veletek is, hogy elutaztatok valahová.
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (tegnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:39
Sziasztok adatlapotokon békés megye van írva mit kerestek ti Gyöngyösön
#30557   tegnap 22:50
Valaki 40 Valaki 40
#30556   tegnap 22:14
goboti goboti
Dunaújváros környékén kalandoznék !
#30555   tegnap 22:06
báró1 báró1
Sziasztok holnap keresek hőlgyet párt a reptéri repülő leszálló hely melett nagyon jó diszkrét helyek vannak heteró diszkrét higénikus pasi vagyok kb 1 órát leszek ott írj még ma
#30554   tegnap 20:34
Mámor6o Mámor6o
Intelligens pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása igényei szerint!
#30553   tegnap 20:15
Subikaa Subikaa
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
#30552   tegnap 20:07
LivingForTheMoment LivingForTheMoment
Sziasztok!

40 éves sportos, csinos, nem dohányzó, valódi házaspár keres házibarátot magának egy férfi személyében, Budapesten. Lehetőleg Július 6-10 között.

Az ideális jelentkező 29-39 év közötti, sportos, szeret kényeztetni és vagy 18 cm feletti mérettel rendelkezik vagy extra vastag farokkal.

Nagyon várunk egy lelkes jelentkezőt!
#30551   tegnap 18:29
Coupletributing Coupletributing
Én gyöngyösi vagyok párom békési
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (tegnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:39
#30550   tegnap 17:39
Marcsieskrisztian2026 Marcsieskrisztian2026
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (tegnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:50
Gyöngyösön keresünk estére férfi tagot
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
#30549   tegnap 16:57
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 30568db
Utolsó üzenet: ma 13:13

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!