Sziasztok,
Parral
Ismerkednek Bp vagy közeléből. Helyem van.
PM
Parral
Ismerkednek Bp vagy közeléből. Helyem van.
PM
Miskolcon várok párokat belvárosi lakáson
Július 9. Csütörtök
Még egy srácot keresünk !
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, este 7 órától.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privátban.
Üdv Merci és Peti
Még egy srácot keresünk !
Fiatal házaspárként saját részre szeretnénk egy kisebb, zártkörű összejövetelt szervezni. A hölgy örömére keresünk 2-3 egyedülálló heteró férfit.
Normál esetben swinger partykat szervezünk, ( Swinger Yours csapata) azonban az eseményeken a szervezési feladatok miatt kevés időnk jut kikapcsolódni. Ezért most úgy döntöttünk, hogy a megszokott IX. kerületi helyszínünket kizárólag saját célra béreljük ki, és egy szűk körű, kulturált estét tartunk.
Akiket keresünk:
* 45 év alatti, fiatalos férfiak.
* Lehetőleg 172 cm feletti magasság.
* A sportos alkat előny, de nem ez a legfontosabb.
* Sokkal fontosabb számunkra az igényes megjelenés, az ápoltság, a kulturált viselkedés és a megfelelő érzelmi intelligencia.
Az esemény július 9-én, csütörtökön lesz, este 7 órától.
Jelentkezni arcos bemutatkozó képpel lehet. Akik számunkra szimpatikusak, azokkal a találkozó előtt egy rövid videóbeszélgetést is szeretnénk, hogy mindenki kölcsönösen megismerhesse a másikat.
Rólam röviden (hölgy): 172 cm magas vagyok. Két évvel ezelőtt szültem, így maradt rajtam egy kis plusz, de szerintem még mindig nőies és formás vagyok. Hosszú, fenékig érő hajam van. Minden további részletet szívesen megbeszélünk privátban.
Kérlek, csak kulturált, normális hangvételű üzeneteket küldjetek. A trágár, tiszteletlen vagy obszcén megkeresésekre nem fogok válaszolni. Ha nem tudsz igényesen bemutatkozni, kérlek, ne írj. Mi értelmes, tisztelettudó embereket keresünk.
Köszönjük, és várjuk a jelentkezéseket privátban.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
4.-15.kerületben nővel, párral talalkoznék férfias férfiként. Akár nalam is vagy nálatok
Párral bandáznék, autóm, és helyem(BpV.) is van. Minden megoldás érdekel
Bp, vagy valamerre...
Bp, vagy valamerre...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is. Enyhe bi is mehet
Sziasztok heves megyébe keres valaki pasit a hétre? Hétköznap reggeltől délutánig rá érek, szívesen utazok, 35 éves minden jóra nyitott pasi vagyok. Nyelvvel kényeztetni nagyon szeretek
Csak elő fordult mar veletek is, hogy elutaztatok valahová.
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (tegnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:39
Sziasztok adatlapotokon békés megye van írva mit kerestek ti Gyöngyösön
Ismerkedünk?
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (tegnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújváros környékén kalandoznék !
Sziasztok holnap keresek hőlgyet párt a reptéri repülő leszálló hely melett nagyon jó diszkrét helyek vannak heteró diszkrét higénikus pasi vagyok kb 1 órát leszek ott írj még ma
Intelligens pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása igényei szerint!
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Sziasztok!
40 éves sportos, csinos, nem dohányzó, valódi házaspár keres házibarátot magának egy férfi személyében, Budapesten. Lehetőleg Július 6-10 között.
Az ideális jelentkező 29-39 év közötti, sportos, szeret kényeztetni és vagy 18 cm feletti mérettel rendelkezik vagy extra vastag farokkal.
Nagyon várunk egy lelkes jelentkezőt!
40 éves sportos, csinos, nem dohányzó, valódi házaspár keres házibarátot magának egy férfi személyében, Budapesten. Lehetőleg Július 6-10 között.
Az ideális jelentkező 29-39 év közötti, sportos, szeret kényeztetni és vagy 18 cm feletti mérettel rendelkezik vagy extra vastag farokkal.
Nagyon várunk egy lelkes jelentkezőt!
Én gyöngyösi vagyok párom békési
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (tegnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:39
(Ez egy válasz Coupletributing üzenetére (tegnap 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:50
Gyöngyösön keresünk estére férfi tagot
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.

tarloka

pervixxx
Laura Crystal