Sziasztok!
Diszkréten, kulturàltan pàrral ismerkednék..
Diszkréten, kulturàltan pàrral ismerkednék..
Sziasztok! Hölgyek, párok, mostanában valami, valamit? Budapest és észak Pest... Privát üzenetben keressetek!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére helyünk van Dunaújvárosban.priviben várjuk érdeklődést akár ma este is jó nekünk
Sziasztok! Harmadiknak csatlakoznék egy kedves pàrhoz alkalmi vagy akàr tartós barátsàg céljàból!
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Megbízható párral ismerkednék.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Dél1 helyett Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is smile
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok pasit keresunk a hölgy oromere
Sziasztok.
Korrekt párhoz csatlakoznék 3 ker környékén.
Ha érdekes lehetek,priviben beszéljünk.
Korrekt párhoz csatlakoznék 3 ker környékén.
Ha érdekes lehetek,priviben beszéljünk.
Sziasztok! Holnap napközben párral vagy lánnyal kalandoznék, ápolt méretes pasi vagyok
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Péntek vagy szombat este EGER-ben kalandoznék!
Lányok, Párok! Esetleg valakinek lenne kedve , holnap (szerda) este Pesten, egy kis kalandhoz?
Sziasztok! Szombaton lány vagy pár Szentgotthárdon? Helyem van
Sziasztok. Szolnoki pár aki ismerkedne van itt?

tarloka

Kylie Anne