Sziasztok,fiút keresünk.maestére ,fogadnitudunk,viberszám előny!!
Ma estére keresünk harmadik személyt!
Ma estére keresünk egy szimpatikus, 25–50 év közötti férfit, aki normál vagy sportos testalkatú, igényes megjelenésű, és szívesen csatlakozna hozzánk.
Fontos, hogy ne jelentsen problémát, ha körülbelül 22:00 óra körül tudnánk fogadni saját otthonunkban.
Ha úgy érzed, magadra ismersz, keress minket Google Chaten, és egyeztessük a részleteket.
Kérjük, hogy tiszteljük egymás idejét, ezért a normál vagy sportos testalkat, illetve az ápolt, vonzó megjelenés számunkra fontos szempont, ezekből sajnos nem tudunk engedni.
Várjuk jelentkezésed.
Ma estére keresünk egy szimpatikus, 25–50 év közötti férfit, aki normál vagy sportos testalkatú, igényes megjelenésű, és szívesen csatlakozna hozzánk.
Fontos, hogy ne jelentsen problémát, ha körülbelül 22:00 óra körül tudnánk fogadni saját otthonunkban.
Ha úgy érzed, magadra ismersz, keress minket Google Chaten, és egyeztessük a részleteket.
Kérjük, hogy tiszteljük egymás idejét, ezért a normál vagy sportos testalkat, illetve az ápolt, vonzó megjelenés számunkra fontos szempont, ezekből sajnos nem tudunk engedni.
Várjuk jelentkezésed.
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Egy hölgy jelentkező már van, még egy párt keresnénk. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok!
Párokat szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Párokat szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai napon.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Van itt olyan pár vagy làny aki szívesen vennék egy ápolt, méretes, masszőr pasi társaságát ma este!?
Karcagon csatlakoznèk párhoz a hölgy örömère,elhanyagolt felesèg ,anyuka,nagymama
nagy mérettel keresek.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Habesetleg nem írunk akkornsajna nem egymást keressük!..
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára akikhez csatlakozhatok! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről
Privát üzenetet várok
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára akikhez csatlakozhatok! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről
Privát üzenetet várok
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Balatonberényi kempingben ismerkednénk az adatlapunk szerint.
Sziasztok. Szép estét. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és ismerkedne, találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok. Mobilis, utazni tudok smile Várom kedves leveleteket.
Szasztok! Molett ,túlsúlyos párhoz csatlakozna ff tagunk!

tarloka

jagajaga488
Gabrielle de la Moon