Helló ! Holnap, azaz szombat estére keresünk hetero pasit egy kis iszogatós , egymàsra hangolódos hármas bulira.
Helyünk NINCS sajnos!!
Helyünk NINCS sajnos!!
Sziasztok! Szombat este vagy vasárnap szívesen látnék vendégül párt vagy hölgyet Pilisvörösváron.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok. Pest megyébe, vagy Dunaújvárosba, szívesen találkoznék ma este egy kellemes párral. Lehet autós kaland is, meg persze, ami ki kerekedik belőlle. Beszéljünk privátba. Viber számot tudok adni.
Hajdúszoboszlón nyaralunk fiút keresünk,hej megoldott,viberszám előny!!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok,
Ma este igényes párt fogadnék Budapesten saját lakásomon.
Hetero alapon!
Hetero alapon!
Sziasztok,
Hetero alapon!
Hetero alapon!
Sziasztok! Ma este Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Győr útvonalon kalandoznék hölgyel vagy párral! Kamionnal leszek, normális, ingyenes, ápolt, diszkrét pasi vagyok! NEM vagyok Kamus!!
Sziasztok ma délutánra keresem hölgy/pár partnerem/partnereimet közös örömszerzésre!!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét beszàlló lennék pàrnàl..
Kedves, diszkrét beszàlló lennék pàrnàl..
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
ziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
Magas sportos edzett pasiként tapasztalattal párt keresek, ahol a hölgy szilikon cicis!
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!

tarloka

imation8