Sziasztok. Győr és környékén hosszú távon párhoz csatlakoznék.
Holnap párral kalandoznék Bp-en!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok ! Egy 20 éves telt csajszival szeretnénk összehozni 5 pasi 1 nő bírkózást ehhez keresünk még 4-5 fiatal nagyfarkú pasit kb 35 a felső korhatarlehetoleg fekete vagy barna haj . Az jelentkezzen akit nem zavar , hogy én csókolózok a hölggyel és nyalom is közben . Egy hétköznap délelőtt szeretnénk ezt budapesten
Sziasztok a mai napra keresek nőt vagy párt. Utazni és fogadni is tudok. Misi vagyok 32 éves pasi aki imád örömet okozni és kényeztetni. Van helyem de utazni is tudok.
Mi egy házaspárok vagyunk és 30 évesek keresünk 3. Beszálló női 20-40 év közöttiek nálunk lenne hely vagy máshol
Vác-Budapest környéken
Több információ és képek a privátban beszéljük a továbbiakról !
Vác-Budapest környékenTöbb információ és képek a privátban beszéljük a továbbiakról !
Sziasztok.
Párhoz csatlakoznék,Budapest és környékén.
Párhoz csatlakoznék,Budapest és környékén.
Párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére dél Pest megyében.
Fejér megyei 60+ párt keresek!45.189.81
Sziasztok Zala Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok a holnapi napra keresek nőt vagy párt. Utazni és fogadni is tudok. Misi vagyok 32 éves pasi aki imád örömet okozni és kényeztetni.
Sziasztok! Ma este hölgy vagy pár..kukkolás vagy akár több is. Balaton déli part, Siófok 50 km körzetében.
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Pécsi párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet kényeztetnék!
Írjatok privátban!
Köszönöm szépen!
Írjatok privátban!
Köszönöm szépen!
Sziasztok. Ma este vagy holnap délelőtt párhoz csatlakoznék.
Kiskunfélegyházán vagy környékén keresek partnert.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok 34 eves átlagos srác volnék es érdeklődnék Győr es környékén esetleg volna egy par aki ismerkedne ?
Sziasztok
Nőt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszabbtávú együttlétekre.
Nőt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszabbtávú együttlétekre.

tarloka

Bad Nina
Amy 2