Sziadztpk! Veszprèm, vagy a megyèből keresek! Èrett lànyokat, anyukàkat, nagy mamàkat! Igènyes, nagyon potens fèrfi vagyok! Irj privàtot, köszönöm!
Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk közös örömszerzèsre ha valakinek van kedve talizni írjon
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban írjatok priviben
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Békésszentandrasi 39 éves pasiként keresek parokat hölgyeket
Sziasztok.
A mai nap indulunk Hollóköre egy barátommal Balatonról.
5 éve alkotunk egy összeszokott párost. Párokat és hölgyeket szívesen fogadunk a vendég házunkba a mai nap folyamán de nyitottak vagyunk autós kalandra is. Élvezzük ki a hétvégét
A mai nap indulunk Hollóköre egy barátommal Balatonról.
5 éve alkotunk egy összeszokott párost. Párokat és hölgyeket szívesen fogadunk a vendég házunkba a mai nap folyamán de nyitottak vagyunk autós kalandra is. Élvezzük ki a hétvégét
Sziasztok!
Írtam, priv.. (Ez egy válasz Nikolettalaci üzenetére (ma 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam, priv.. (Ez egy válasz Nikolettalaci üzenetére (ma 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Székesfehérváron szívesen lennék 3.
Székesfehérváron szívesen lennék 3.
Kecskeméti fiúkat keresünk
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok! Ma délutánra keresünk budapesten 1 pasit 3-as vagy cuckoldra! Helyúnk van! 06204520025 telefonon vagy whatsappon!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni, gyalferalfmealfkeink vannak, ezért alakult így, ezt is előre tervezetten.
A kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni, gyalferalfmealfkeink vannak, ezért alakult így, ezt is előre tervezetten.
A kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
be
, míg a férfitagunk az operatőri szerepet veszi fel.
alf
al alf
fs alf
zalfálalflóval
Sziasztok!45 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok!Párhoz csatlakoznék szívesen! jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Köszönöm!
Sziasztok.Ma délelőtt nyugati környékén hölgy aki szívesen találkozna?
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Ha van esetleg akkor privát üzenetben egyeztessük az elképzeléseket.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
Sziasztok! Ma este Győrben keresnénk pasit, adatlapunknak megfelelően! Várjuk leveleiteket!
Szép reggelt
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
Mai napon keresném hölgy partnerem aki vágyik egy kellemes,élvezetes találkozóra.Nincs konkrét elképzelésem.Szívesen segítenék akár fehérnemű próbában,szeretek masszírozni és imádom ha a hölgy partnerem a csúcsra juttathatom minél többszőr.Ha felkeltettem valakinek az érdeklődédét akkor privátban folytassuk.
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.

tarloka

bigroundass
Polina D