Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal
Párokhoz csatlakoznék
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Bp. és környéke nálatok vagy Pilisvörösváron nálam.
de akár izgalmas szabadtéri vagy autós találkozó is érdekel.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Van itt olyan pár akik szeretnek irányítani ?
Sziasztok! Mai napon lenne helyem napkozben a XV. Kerületben, szívesen fogadok párt akikkel el lehetünk.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres farokkal szexpartnert keres egy szexi maci (nem kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltétel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
50-es évei vége felé járó, kellemes kinézetű, sportos férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy akár a barátja, férje, partnere előtt is.
Viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan kimondottan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg....
Viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan kimondottan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg....
Sziasztok!
Nem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban. üdvözlet
Ti
testű, és alf
niti
puncijú feleségem közös kényeztetésére keresek egy átlagnál jelentősen nagyobb mérettel rendelkező férfit. 50-60 közötti korosztály. Nem hátrány, ha lehetőleg jóképű, de kivételesen nem feltétel. alf
niNem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban. üdvözlet
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Sziasztok, ma délelőtt párokkal ismerkednék.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok! MA este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Bp. és környéke nálatok vagy Pilisvörösváron nálam.
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Sziasztok!
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz Fifty üzenetére (2026. 08. 01. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz Fifty üzenetére (2026. 08. 01. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hármashoz keresünk fiút ma estére. 21.ker.
Hármashoz keresünk fiút ma estére. 21.ker.
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok !
Ma szombat esti kalandra keresünk párt, pasit. Enyhe bi lehetséges de nem elvárás. Csak viber számos privát levélre tudunk válaszolni. Találkozás 21h környéke. Helyszínt mi biztosítunk.
Ma szombat esti kalandra keresünk párt, pasit. Enyhe bi lehetséges de nem elvárás. Csak viber számos privát levélre tudunk válaszolni. Találkozás 21h környéke. Helyszínt mi biztosítunk.

tarloka

karesz25
Angelica Sweet