Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párt vagy nöt keresek.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Igènyes, nagyon potens vagyok! Keresek veszprèm, vagy a megyèből! Èrett lànyokat, anyukàkat, igènyes nagy mamàkat, pàrokat! Korttól , alkatól független keresek! Irj privàtot! Köszönöm!
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Ráckeve környékén biszex pár esetleg aki nem veti meg a popsis játékokat sem
Siófokon párral ,lánnyal ismerkednék
Van itt perverziókat kedvelő pár?
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok Győr es vonzaskorzete . Ismerkednék párokkal kölcsönösen minden jóra
Dunavarsány-Délegyháza környéki biszex párt-férfit elégítenék ki orálisan, rendszeresen is
Sziasztok!
Pàrt, vagy hölgyet keresek az adatlapon szerint holnap estére.
Pàrt, vagy hölgyet keresek az adatlapon szerint holnap estére.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Pár, vagy lányok akik orálisan kényeztetnének, minden megbeszélés kérdése?
Perverzió előny!
Perverzió előny!
Kellemes Napot!
Augusztus 14.-én nem lesz valaki szlovéniában? Portorosban? Egy kellemes kikapcsolódásra.... két 40 éves sportos pasival találkozna hölgy vagya pár?
Augusztus 14.-én nem lesz valaki szlovéniában? Portorosban? Egy kellemes kikapcsolódásra.... két 40 éves sportos pasival találkozna hölgy vagya pár?
Sziasztok.
Békásmegyer környékén párhoz csatlakoznék tabuk nélkül.
Minden jóban benne vagyok.
Creampie,dp,cuckold stb...
Keressetek bátran.
Békásmegyer környékén párhoz csatlakoznék tabuk nélkül.
Minden jóban benne vagyok.
Creampie,dp,cuckold stb...
Keressetek bátran.
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok

tarloka

kiskakas01
Jolene