Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
OLYAN NINCS!
az mind!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 04. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 16:36
az mind!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 04. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4823669)
A sok biszex gyökeret kérdezem nem tudok olvasni? HETERO
Sziasztok! Holnap ismét ezen a vonslon leszek, akit esetleg érdekel kamionos kaland Mohács, Szekszárd, Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon várom levelét! Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!! Ui: A tegnapi kaland is nagyon élményekben gazdag volt, köszönöm szépen a bizalmat a Sárbogárdi párnak!
A sok biszex gyökeret kérdezem nem tudok olvasni? HETERO
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Balatonakali 40 pasi kalandot keres. Este 11 után
Sziasztok. Nagykanizsán bisex párt keresek
Sziasztok! Párt keresek laza hármas szexre.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Párt vagy nöt keresek.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
180cm magas 105kg vagyok 14 4es 40eves helyem van Szolnokon minden felállás erdekel.
Irj privátba.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Igènyes, nagyon potens vagyok! Keresek veszprèm, vagy a megyèből! Èrett lànyokat, anyukàkat, igènyes nagy mamàkat, pàrokat! Korttól , alkatól független keresek! Irj privàtot! Köszönöm!
Kedves Hölgyek, Párok! 08.06-án /csütörtökön/ este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Ráckeve környékén biszex pár esetleg aki nem veti meg a popsis játékokat sem
Siófokon párral ,lánnyal ismerkednék
Van itt perverziókat kedvelő pár?
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!

tarloka

Yuppika
Monika C