Sziasztok!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek!
Jövő héten szívesen részt vennénk magán, vagy privát helyen egy kis fürdőzéssel, napozással egybekötött ismerkedésben ! Budapesten vagy annak vonzáskörzetében tudnánk meglátogatni. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot ! Ötleteket is várunk, amit szimpátia esetén meg is valósíthatunk !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.
Sziasztok! Ha érdekes lehet irjatok
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Haverommal olyan párt vagy lányt keresünk, akik szívesen vennék egy összeszokott pasi páros társaságát, részletek privát üzenetben!
Méretes macsó pasit keresünk 3.-nak
Csodálatos milf partneremmel keresünk kukkoló hölgyet napközbeni Budapesti találkozóra IGÉNYES!!! , CSINOS HÖLGYET 20-55 év között! Privátban Viber számot küldjetek kérlek képcseréhez! FÉRFIT NEM KERESÜNK, ESETLEG NAGYON SZEXI PÁRT!
Aszod göd kartal környékén keresek lányt aszonyt puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
60+ os pàrral ismerkednèk. 53 èves bi pasiként. Imàdok kènyeztetni.irj privàtba.
A mai, illetve a holnapi napra keresek olyan Nőt, vagy pár női tagját, akit jól leszopathatnék és megbaszhatnám, a párja pedig nézheti, ahogy nőjét használom. Nem beszélgetni szeretnék, hanem élvezni tabu mentesen...
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Székesfehérvár, Velencei tó, Oroszlány, Tatabánya, Dunaújváros...es környékük.
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Székesfehérvár, Velencei tó, Oroszlány, Tatabánya, Dunaújváros...es környékük.
Sziasztok,
Sportos diszkrét férfiként keresem sportos/vékony szexpartnerem pár személyében szerda vagy csütörtök estére. Utazni tudok és helyem is lenne a Csepel szigeten. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos diszkrét férfiként keresem sportos/vékony szexpartnerem pár személyében szerda vagy csütörtök estére. Utazni tudok és helyem is lenne a Csepel szigeten. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Sziasztok Sárbogárd környékén parokhoz csatlakoznèk

tarloka

Cindy White