Méretes macsó pasit keresünk 3.-nak
Csodálatos milf partneremmel keresünk kukkoló hölgyet napközbeni Budapesti találkozóra IGÉNYES!!! , CSINOS HÖLGYET 20-55 év között! Privátban Viber számot küldjetek kérlek képcseréhez! FÉRFIT NEM KERESÜNK, ESETLEG NAGYON SZEXI PÁRT!
Aszod göd kartal környékén keresek lányt aszonyt puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
60+ os pàrral ismerkednèk. 53 èves bi pasiként. Imàdok kènyeztetni.irj privàtba.
A mai, illetve a holnapi napra keresek olyan Nőt, vagy pár női tagját, akit jól leszopathatnék és megbaszhatnám, a párja pedig nézheti, ahogy nőjét használom. Nem beszélgetni szeretnék, hanem élvezni tabu mentesen...
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Székesfehérvár, Velencei tó, Oroszlány, Tatabánya, Dunaújváros...es környékük.
Kamusok es ígérgetők kiméljenek!
40es, ápolt, igényes és ápolt pasi vok, autóval rendelkezem. Székesfehérvár, Velencei tó, Oroszlány, Tatabánya, Dunaújváros...es környékük.
Sziasztok,
Sportos diszkrét férfiként keresem sportos/vékony szexpartnerem pár személyében szerda vagy csütörtök estére. Utazni tudok és helyem is lenne a Csepel szigeten. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos diszkrét férfiként keresem sportos/vékony szexpartnerem pár személyében szerda vagy csütörtök estére. Utazni tudok és helyem is lenne a Csepel szigeten. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Sziasztok Sárbogárd környékén parokhoz csatlakoznèk
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Mai napra keresnék hölgyet aki vágyna kellemes élvezetes együttlétre.Vannak szexi új fehérneműim és új játékszereim is.
Ha úgy alakul helyem van,vagy autóban,szabadban is lehet.Kérem aki komolyan gondolja csak az keressen privátban és ott egyeztessük a részleteket.
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Utazni tudok.
Sziasztok, pároklal szívesen ismerkednék!
Igènyes, nagyon potens vagyok! Keresek veszprèm, vagy a megyèből! Èrett lànyokat, anyukàkat,pàrokat, igènyes nagy mamàkat! Korttól , alkatól független keresek! Irj privàtot! Köszönöm!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!
Sziasztok Zala megye és Somogy megyei párokkal vagy hölgyel ismerkednèk

tarloka

jano671