Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
(Ez egy válasz KK1980 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Keresek, párt, hölgyet aki orálisan kényeztetne, vagy fordítva. A hölgy felé hálás lennék......
Jövő héten előre egyeztetett napra és időpontra keresünk párosunk hölgytagja részére 2 az adatlapunkon feltüntetett feltételeknek megfelelő pasit, akivel egy eldugott helyen találkozhatnánk. A lényeg hogy a 2 pasi egyszerre simogatná, izgatná, kényeztetné a hölgyet “ barátnő “ feeling keretein belül a férj jelenlétében. A részleteket, jelentkezéseket, és az ötleteket kizárólag privát üzenetben várjuk ! Fontos, hogy a hosszú intim méret kizárt, viszont a rövidebb de vastag nyerő lehet !
71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Pàrral baràtkoznék az adatlapom szerint.
Pàrral baràtkoznék az adatlapom szerint.
Sziasztok! Ma este esetleg hölgy, vagy pár akik részt vennének egy kis házi welnesben? Jakuzzi, masszázs? Privát üzenetben keress, ha kérhetem.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
sziasztok Pár esetleg szolnok kornyeken ma este?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és Borsod megye. Valaki?
Sziasztok!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek!
A mostani, és a következő héten Hölggyel, vagy Párral ismerkednék Nógrád Vármegyében Balassagyarmat környékén. Szeretném ha szabadságom élményekkel telve múlna el. Találkozzunk igyunk meg egy italt, abból baj nem lehet! Sikeres ismerkedést Mindenkinek!
Jövő héten szívesen részt vennénk magán, vagy privát helyen egy kis fürdőzéssel, napozással egybekötött ismerkedésben ! Budapesten vagy annak vonzáskörzetében tudnánk meglátogatni. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot ! Ötleteket is várunk, amit szimpátia esetén meg is valósíthatunk !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.
Sziasztok! Ha érdekes lehet irjatok
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Haverommal olyan párt vagy lányt keresünk, akik szívesen vennék egy összeszokott pasi páros társaságát, részletek privát üzenetben!

tarloka

mrmrs86