Baranyában pasi jöhet cuckoldra ma, a tegnapi elmaradt
Sziasztok, szexpartnert keres egy, potens, szexi maci (nem Kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
sziasztok
mi két 40es sportos potens igényes hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt kis kikapcsolódásra akár 2-3 napra is írjatok ránk bátran
mi két 40es sportos potens igényes hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt kis kikapcsolódásra akár 2-3 napra is írjatok ránk bátran
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok, keresünk ma estére egy jó méretű, ápolt igényes pasit Vác környékén feleség Duna parti közös szopatására!
Jelentkezni képpel, privát üziben!
Köszönjük
Jelentkezni képpel, privát üziben!
Köszönjük
Sziasztok
Fiatal sracot keresünk harmadiknak Budapesten a hölgy örömére herero alapon.Kamusok tipli
Fiatal sracot keresünk harmadiknak Budapesten a hölgy örömére herero alapon.Kamusok tipli
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú pár társaságát a hétvégére. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú pár társaságát a hétvégére. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Fiatal srácként nagyobb mérettel szívesen ismerkednék párokkal
Keresek kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra olyan párt, akik szeretnék megélni titkos álmaikat, vágyaikat.. kipróbálni mindazt, amit idáig eddig talán soha.. Nyitott, a Nőt tisztelő hetero férfiként kereslek benneteket, ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, ha csak kíváncsiak vagytok és kalandoznátok, gyengéd érintésekre, kényeztetésre vágytok.. vagy esetleg a másik véglet izgat benneteket, milyen finoman kiszolgáltatottnak lenni és így élvezni a testiség adta örömöket. Ha szeretitek az adok/kapok játékokat, hölgyként szeretnél szexi fehérneműben igazán dögös lenni, esetleg izgatna, hogy olyan helyen helyen szexelj, ahol esetleg megláthatnak.. akkor szívesen olvasnám válaszotokat, vágyaitokat.. Az élet számtalan örömöt rejteget még, amit szívesen megmutatnék nektek.. ha úgy érzed, hogy idáig nem mindent próbáltál ki, de szívesen megélnéd azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
Sziasztok férfi partnert keresünk online sexkapcsolatra
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Férfi partnert keresek ma estére!!
Sziasztok. Pest megyében, vagy Dunaújváros környékén, szívesen megismerkednék, egy diszkrét hármasra vágyó párral. A hétvégén, ha úgy alakul, az első találkozót is össze tudnánk hozni! Semmi sem kötelező alapon, csak a diszkréció. Autós találkozóba is benne lennék, hogy az anonimitás meg maradjon
Részleteket beszéljük meg privátban.
Részleteket beszéljük meg privátban.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
(Ez egy válasz KK1980 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Keresek, párt, hölgyet aki orálisan kényeztetne, vagy fordítva. A hölgy felé hálás lennék......
Jövő héten előre egyeztetett napra és időpontra keresünk párosunk hölgytagja részére 2 az adatlapunkon feltüntetett feltételeknek megfelelő pasit, akivel egy eldugott helyen találkozhatnánk. A lényeg hogy a 2 pasi egyszerre simogatná, izgatná, kényeztetné a hölgyet “ barátnő “ feeling keretein belül a férj jelenlétében. A részleteket, jelentkezéseket, és az ötleteket kizárólag privát üzenetben várjuk ! Fontos, hogy a hosszú intim méret kizárt, viszont a rövidebb de vastag nyerő lehet !

tarloka