Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Ssziasztok
Fiatal srac 11 körül ráér? Párom öró
mére hetero alapon?
Fiatal srac 11 körül ráér? Párom öró
mére hetero alapon?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Csinos hölgytaggal rendelkező pár partnere lennék lehetőleg Győr vagy környékéről.
Keresek kora délutánra, vagy a mai estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Keresek kora délutánra, vagy a mai estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kifejezetten kis intimmel rendelkező pasit keresnénk! Max 45 korig, egyedülálló vagy nyitott kapcsolatban lévő heterot!
Sziasztok
Hölgyhöz vagy Párhoz csatlakoznék ma Hetero alapon!Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapesttől! Privát üzenetet várok
Hölgyhöz vagy Párhoz csatlakoznék ma Hetero alapon!Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapesttől! Privát üzenetet várok
Sziasztok. Párt fogadnék Kecskeméten
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok !
Van Szekszárdon hármasra nyitott középkorú esetleg idősebb pár házaspár akikhez lehetne csatlakozni a hölgy örömére kényeztetésére? Választ privátba várom !
Van Szekszárdon hármasra nyitott középkorú esetleg idősebb pár házaspár akikhez lehetne csatlakozni a hölgy örömére kényeztetésére? Választ privátba várom !
Sziasztok!
Mi két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
írjatok, ha megmozgattuk a fantáziátokat.
Mi két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
írjatok, ha megmozgattuk a fantáziátokat.
Sok sikert neked ...
(Ez egy válasz KK1980 üzenetére (tegnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:17
(Ez egy válasz KK1980 üzenetére (tegnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
11-én kedden megyek Pestre Debrecenből a délelotti orákban. Napközben nővel vagy heteró párral taliznék, akár az útvonalon alkalmi szexre. Napközben Pesten vagyok. Estefele ugyanezen az útvonalon indulok vissza Debrecenbe. Lenne valaki, aki szeretne találkozni?
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sportos, diszkrét férfiként keresem vékony/sportos/átlagos testalkatú pár társaságát. Utazni tudok és helyem is van Dél-Pesten. Privát üzenetben egyeztessünk
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hú de jól hangzik, ha kölcsönös szimpátia alapon gondoljátok, beszéljünk találkozzunk.
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (tegnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:46
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van írjatok priviben és küldünk elérhetőséget

tarloka

Cloe Bright