Szia. Aktualis meg?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (ma 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (ma 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbízható heteró párral ismerkednék. Távolság nem gond.
Sziasztok! Cuckoldban és hármasban tapasztalt srácként keresek a hétköznap napközbenre, ritkán hétvégére hölgyet, párt. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit vagy akiket izgat egy kukkoló..
Autós kukkolás is érdekel!!
Autós kukkolás is érdekel!!
Sziasztok! Nyiregyi férfi hellyel rendelkezve kölcsönös diszkrecioval Házaspárt keres
Most konkrétan a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat du.,vagy estére .
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek
Sziasztok
Szegedi 40 es igényes pasi hölgyet keres vagy párokhoz csatlakoznék
Szegedi 40 es igényes pasi hölgyet keres vagy párokhoz csatlakoznék
Feleség örömének fokozására keresünk 25-30 év közötti hetero pasit.
Aug.13.-án Kecskeméten,14.-16.között Kiskőrösön találkoznánk tőlünk fiatalabb jó méretű (18-20 cm) sráccal,ferfival hármasra/cuckoldra/szerepjatekra.Jó modor,ápoltság,borotvaltsag alap,minden más az adatlapon.
Csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.Koszonjuk ennek elfogadasat.
Csak a lehetseges partnereknek valaszolunk.Koszonjuk ennek elfogadasat.
Ma este, éjszaka ráérő férfit keresünk laza szexre.
Soproni Nő vagyok
Soproni Nő vagyok
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziaszt! Hosszu tavra keresek párt hármas kalandr! Közös szaunaprogram, nudizás !
Szia
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (ma 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:32
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretik a dupla behatolást és szívesen bevezetnének ennek világa. Nagyon érdekel a dolog de még sosem próbáltam.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kedves Párok!
Jamie
Jamie
Sziasztok! Kazincbarcika es környékén keresek hölgyet, párt egy kis sexre!
Szopna most hölgy vagy pár női tagja a 3. kerületben?
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!

tarloka

pestfia
Nataly Von