Pár akik fiút keresnek hosszútávú barátnak és szereti az orális bi élvezeteket, gecis csókokat, sok menetet, hosszú éjszakákat...
? Privi
? Privi
Holnap napközben valaki? Adatlapot olvass,hely kell a közelünkben.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Kicsit módosult: a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat délutánra
Rövidebb kaland jöhet szóba.
Keresünk 26-48 éves nem macis, 3asban tapasztalt, normális, határozott pasit.
HELY kell: Üzenetben írj, a bejelöléssel sem tudunk mit kezdeni:
Nem vagyunk sem trendik, sem modellek, tudjuk mit szeretnénk
HELY kell: Üzenetben írj, a bejelöléssel sem tudunk mit kezdeni:
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem !
Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!//
Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!//
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Fiatal srácként nagyobb mérettel csatlakoznék párokhoz
Sziasztok! Szívesen csatlakoznák párokhoz hölgy örömére,34- éves vagyok hármasban van kis tapasztalatom. Baján lakok de az utazás nem jelent gondot, károsszenvedèlyektőlmentes akár hosszú távra is csatlakoznák!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék. Masszázs, relax, diszkréten, kedves tisztelettudó sportos Szegedi férfitól.
Szimpátia alapján fogadni tudlak, leginkább napközben. Masszázs ágyon, olajjal vagy krémmel...
Csak hobbi, de igyekszem alapos és szakszerű lenni ( anyagiaktol mentes) megfelelő hangulat esetén... mig el nem élv...el.
Adatlapom szerint ismerkednék. Masszázs, relax, diszkréten, kedves tisztelettudó sportos Szegedi férfitól.
Szimpátia alapján fogadni tudlak, leginkább napközben. Masszázs ágyon, olajjal vagy krémmel...
Csak hobbi, de igyekszem alapos és szakszerű lenni ( anyagiaktol mentes) megfelelő hangulat esetén... mig el nem élv...el.
Sziasztok
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 19-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és9szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 19-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és9szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
sziasztok! Vannak e erre fele olyan nyiott parok ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznalhak kényeztetik a feleseget! Hely kellene utazni tudnek
Szia. Aktualis meg?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbízható heteró párral ismerkednék. Távolság nem gond.
Sziasztok! Cuckoldban és hármasban tapasztalt srácként keresek a hétköznap napközbenre, ritkán hétvégére hölgyet, párt. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit vagy akiket izgat egy kukkoló..
Autós kukkolás is érdekel!!
Autós kukkolás is érdekel!!
Sziasztok! Nyiregyi férfi hellyel rendelkezve kölcsönös diszkrecioval Házaspárt keres
Most konkrétan a Balatonon hellyel rendelkezőket keresünk, szombat du.,vagy estére .
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Vagy ilyen korú párt, hölgyet. Hölgy és pár hölgy tagjánál nem probléma a teltség.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek
Sziasztok
Szegedi 40 es igényes pasi hölgyet keres vagy párokhoz csatlakoznék
Szegedi 40 es igényes pasi hölgyet keres vagy párokhoz csatlakoznék

tarloka

Lenka M