71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Kár hogy ilyen messze vagytok tőlem.
sok sikert.
(Ez egy válasz ErzsRob üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:42
sok sikert.
(Ez egy válasz ErzsRob üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párommal kivancsiságból, szemezgetünk a hármas felállással. Keresünk olyan harmadiknak pasit aki normál test alakú, igényes, kedves és udvarias és jártas a hármas szexben hogy minket is de leginkább a félénk feleségemet bevezese a hármas szex rejtelmeibe.
Jello. Sportos ferfikent keresek parost. Akar ma is.
Sziasztok! Párommal kivancsiságból, szemezgetünk a hármas felállással. Keresünk olyan harmadiknak pasit aki normál test alakú, igényes, kedves és udvarias és jártas a hármas szexben hogy minket is de leginkább a félénk feleségemet bevezese a hármas szex rejtelmeibe.
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker környéke
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Pasi beszálló keresel?
A közelembe vagy?
Akkor írj rám és élvezzük egymás társaságát
A közelembe vagy?
Akkor írj rám és élvezzük egymás társaságát
44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt creampie kedvelő pasiként
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
Sziasztok.
Párosunk Hetero pasit keres hármas szexhez.
Nyíregyháza körül.
Helyed legyen
Párosunk Hetero pasit keres hármas szexhez.
Nyíregyháza körül.
Helyed legyen
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
párhoz vagy nőhöz csatlakoznék pénteken este nyugat Magyarországon esetleg kelet Ausztriában
Igényes, sportos, fiatal, masszázsban profi férfiként keresek szimpatikus párt hetero alapon péntek estére! Akár közös wellnessre is vendégül látlak Titeket! Igényes 50-es pár is szóba jöhet! Privátban üzenjetek kérlek!
Kifejezetten szombat délutánra keresünk a Balatonon max 1 órás 3asra vagy cuckoldra tapasztaltabb, kedves, normális diszkrét srácot, akinek helye is van!
Sziasztok!
Győrben leszek fürdőbe szívesen csatlakozók párhoz
Győrben leszek fürdőbe szívesen csatlakozók párhoz
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!Párokkal ismerkednék augusztus 17-23-ig Veszprém környékén lenne helyem is.Házibarát szerep is érdekelne.Írjatok
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.

tarloka

gabccs
Celina