Kedves párok..Van olyan hölgy tag aki elbírna még plusz 2 Zalai kolbásszal?Várom az üzeneteket!
Sziasztok
Nyéki tavaknál vagyok
Szeretne kalandozni pár a mai nap folyamán a környéken
30F
Nyéki tavaknál vagyok
Szeretne kalandozni pár a mai nap folyamán a környéken
30F
sziasztok párt kukkolnék salzburg környékén vagy amikor otthon baranyában párt cuckold kukkolás,hármashoz
Milyen csodás lenne, találkozni egy párral, akik egy, vagy több kellemes hármas kalandra vágynának, diszkrét pasival. Csodás lenne köztük ébredni.
Nagykanizsa valaki ?
Valaki Nagykanizsa környékéről 27 éves 20 cm farokkal igényes kulturált vagyok nyitot sok mindenre
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok két pasi csatlakozna pàrokhoz 46 47 éves .17 19 cm intim. .hetero alapon , Lehetöleg Pest megye utazni tudunk .fogadni nem.
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged!
Sziasztok.Irhatok privátban?...
(Ez egy válasz ErzsRob üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:42
Sziasztok! Párommal kivancsiságból, szemezgetünk a hármas felállással. Keresünk olyan harmadiknak pasit aki normál test alakú, igényes, kedves és udvarias és jártas a hármas szexben hogy minket is de leginkább a félénk feleségemet bevezese a hármas szex rejtelmeibe.
Sziasztok
Tervezek menni ma Nyékre
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral
Írjatok nyugodtan aki tervez kimenni
Hölgyek,párok!
30F
Tervezek menni ma Nyékre
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral
Írjatok nyugodtan aki tervez kimenni
Hölgyek,párok!
30F
Ápolt, vastag méretű, kitartó szexet kedvelő vagyok. Szeged vagy környéki pár házibarátja lennék, akár cuckold szexre is. Privátba írjatok!
Balatonfüred környékén keresek párt vagy hölgyet minőségi szexre. Csak hetero alapon. Magas,izmos testalkatú srác vagyok. Nagy intimmel
Szèp nöies a hölgy!
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (ma 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (ma 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmiklós és környékén párokat esetleg házibulit keresek szombat estére.
Telefon szám adott. Mindenkinek jó keresést
Telefon szám adott. Mindenkinek jó keresést
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Szombatra, délelőtt, Bp.-re partnert keresünk!
Ráckeve környékén párokhoz csatlakoznék
Írtam privátba!
tegnap 17:42
Sziasztok! Párommal kivancsiságból, szemezgetünk a hármas felállással. Keresünk olyan harmadiknak pasit aki normál test alakú, igényes, kedves és udvarias és jártas a hármas szexben hogy minket is de leginkább a félénk feleségemet bevezese a hármas szex rejtelmeibe.
71 éves vagyok, már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat téged, hogy szemed láttára végig tapogatom, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és vállait megharapdálom úgy, hogy felizgatódjon, és ezutan, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Ott maradnék veletek, néznélek benneteket, közben akár csókolgatnám nejed hátát. Gyulán vagy Békéscsabán vagyok elérhető.

tarloka

sting2