Szombat este Bp-en párhoz csatlakoznék harmadiknak. Vagy GloryCaféba.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék
Sziasztok.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Győr környékén keresünk nagyobb méretű beszálló srácot 40 éves korig
Győr környékén keresünk nagyobb méretű beszálló srácot 40 éves korig
08.21BP keresünk Ffi beszállót adatlapunk szerint PM
Párhoz csatlakoznék
Sziasztok.
Barátnőmmel keresünk 3madik beszálonak férfit 35 éves korig!
705874566 viberen várjuk jelentkezésed!
Helyed legyen!
Miskolc környékén.
Barátnőmmel keresünk 3madik beszálonak férfit 35 éves korig!
705874566 viberen várjuk jelentkezésed!
Helyed legyen!
Miskolc környékén.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok!A hétre keresek párt vagy bi pasit, aki bevezetne,felavatna.Női is izgat magamon.Vedd ez a popsim szűzességét, mintha a csajod lennék.
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok, Igényes jó méretű férfiként csatlakoznék párokhoz és hölgy partnerem is keresem aki szereti a szembekötős izgalmas játékokat. Helyem van Budapesten a 3. kerületben.Házi barát szerepre is nyitott vagyok hosszú távon.
Perverz párt keresek Budapestről kortól alkattól fuggetlenul pervi bisex pasi vagyok
Swinger Yours buli 08.27!
Mi, négyen, swingerparty-szervezőként várunk benneteket. Több éve szervezünk bulikat kezdőknek és haladóknak egyaránt, különböző tematikájú eseményekkel.
Miben vagyunk mások, mint egy klub?
Hozzánk kizárólag regisztrációt követően és egy gyors videós arckontroll után lehet bekerülni. Fontos számunkra, hogy egy biztonságos, kulturált és kellemes közösséget alakítsunk ki.
A weboldalunkon megtaláljátok a következő várható bulikat. Amelyik esemény felkelti az érdeklődéseteket, annak leírásában megtaláljátok a regisztráció lehetőségét és minden fontos információt.
Többféle tematikus bulival várunk benneteket.
Ha pedig érdekelnek a saját tapasztalataink és történeteink, Swinger Yours néven podcastünk is van, amelyben a saját élményeinkről és tapasztalatainkról beszélgetünk. Megtaláltok minket a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Podcasten is.
Legközelebb augusztus 27-én várunk benneteket a pasitöbbletes swingerbulinkra, ahol egy nőre maximum három férfi jelentkezését fogadjuk el.
A weboldalunk címét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várunk benneteket szeretettel!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mi, négyen, swingerparty-szervezőként várunk benneteket. Több éve szervezünk bulikat kezdőknek és haladóknak egyaránt, különböző tematikájú eseményekkel.
Miben vagyunk mások, mint egy klub?
Hozzánk kizárólag regisztrációt követően és egy gyors videós arckontroll után lehet bekerülni. Fontos számunkra, hogy egy biztonságos, kulturált és kellemes közösséget alakítsunk ki.
A weboldalunkon megtaláljátok a következő várható bulikat. Amelyik esemény felkelti az érdeklődéseteket, annak leírásában megtaláljátok a regisztráció lehetőségét és minden fontos információt.
Többféle tematikus bulival várunk benneteket.
Ha pedig érdekelnek a saját tapasztalataink és történeteink, Swinger Yours néven podcastünk is van, amelyben a saját élményeinkről és tapasztalatainkról beszélgetünk. Megtaláltok minket a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Podcasten is.
Legközelebb augusztus 27-én várunk benneteket a pasitöbbletes swingerbulinkra, ahol egy nőre maximum három férfi jelentkezését fogadjuk el.
A weboldalunk címét privát üzenetben szívesen elküldjük.
Várunk benneteket szeretettel!
Merci és Peti, Timi és Csanád
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Hosszú hétvége alatt esetleg lenne pár aki nagy méretű pasit keres harmadiknak?
Utazni is tudok akár.
Privátban tudunk egyeztetni ha az adatlapom alapján látnátok bennem fantáziát!
Utazni is tudok akár.
Privátban tudunk egyeztetni ha az adatlapom alapján látnátok bennem fantáziát!

tarloka

4xfeletti