Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!45 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok!Párhoz csatlakoznék szívesen! jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Köszönöm!
13. kerületben most egy hármas? Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran! Szeretek párokat kukkolni és csatlakozni is.
Sziasztok
Héviz +-50km körül valaki a hosszú hétvégén?
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Héviz +-50km körül valaki a hosszú hétvégén?
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez a dolog izgatná es helyuk is lenne s tudnanak fogadni is!
ausztriában párral ismerkednék cuckold hármas kukkolás
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Hetero, sportos 40-es pasi igényes kaposvári családi házban, diszkrét helyen vendégül látna délutáni, esti órákban bevállalós párokat, hölgyeket ! Privát üzenetben tudunk egyeztetni
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.
Sziasztok! Ma délutántól szombat estig ráérek
Szívesen kényeztetnék hölgyeket vagy csatlakoznék párokhoz!
Írjatok privit és megbeszéljük az időpontot!
Szívesen kényeztetnék hölgyeket vagy csatlakoznék párokhoz!
Írjatok privit és megbeszéljük az időpontot!
Budapest kerületben fogadnék hetero vagy biszex párt, hölgyet,pasit!
Pasit keresünk..
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Sopron és környékén keresek egy igényes párt akikhez beszállhatnèk kölcsönös élvezetekre.
Sziasztok!
Partnert keresek Vác és környékén... Tibi
Partnert keresek Vác és környékén... Tibi
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
32 éves férfi vagyok, és párt keresek. Ismerkedés, kölcsönös vonzalom, jó kémia és egy kis erotika jöhet.
Sziasztok! Nyiregyi 50 éves férfi ismerkedne Kezdő kiváncsi Párral kölcsönös diszkrécioval

tarloka

b