Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Szimpatia alapon (ami nagyon fontos) ismerkednénk. Nem alkalmi , nem azonnal, allandó partnert keresünk
Sportos budapesti pasiként ismerkednék hasonló megjelenésű párokkal.
Meg tudom erősitteni.
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 07:48
Nem igaz amit írtál aki minket itt ismer azok tudják ,hogy ott vagyunk a találkán
Sziasztok. Házivideót készítenék Győr környéki Párokról. Akár többesről is. Ha unod már a homályos, remegős videókat, és szeretnétek jó minőségű házi felvételt, írjatok! Diszkréció adott
Nem igaz amit írtál aki minket itt ismer azok tudják ,hogy ott vagyunk a találkán
(Ez egy válasz Normális férfi üzenetére (2026. 08. 26. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Szombatra keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!Írjatok
Duci HP keresek Pest megyéből60as korosztàlyból,szeretnék faszt szopni gecis puncit nyalni
Keresek péntek, vagy szombat estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
28 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Sziasztok! Ma éjjel csatlakoznék párhoz, akár szabadban is Budapesten.
Sziasztok olyan házaspárt keresek kölcsönös diszkrecioval aki szeretné massziroztatni a hölgypartnerét és másra is kiváncsi lenne Nyiregyi 50 èves férfi vagyok hellyel rendelkezem.
Sziasztok,
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!
Hamar kiderült,hogy nálatok is dúl a hantavírus
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Elsősorban párokat keresünk ma estére, de nyitottak vagyunk egy hármasra is, lehetőleg egy tapasztalt, korunkbeli, jó fej, hetero férfival Pécs környékén.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Párhoz,gruppenhez,gangbang-hez csatlakoznék hetero alapon ÉNY Magyarországon.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Sziasztok ! Vasárnapra keresünk egy heteor srácot .
Sziasztok. Pártokhoz csatlakoznék hetero alapon Szabolcs megyében. Részletek privát üzenetben.

tarloka

Idtván