28 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Sziasztok! Ma éjjel csatlakoznék párhoz, akár szabadban is Budapesten.
Sziasztok olyan házaspárt keresek kölcsönös diszkrecioval aki szeretné massziroztatni a hölgypartnerét és másra is kiváncsi lenne Nyiregyi 50 èves férfi vagyok hellyel rendelkezem.
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!
Hamar kiderült,hogy nálatok is dúl a hantavírus
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (ma 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Elsősorban párokat keresünk ma estére, de nyitottak vagyunk egy hármasra is, lehetőleg egy tapasztalt, korunkbeli, jó fej, hetero férfival Pécs környékén.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Párhoz,gruppenhez,gangbang-hez csatlakoznék hetero alapon ÉNY Magyarországon.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Negyvenes fiatalos tapasztalt,ápolt,sportos,diszkrét,megbízható csapatjátékos potens pasi vagyok.
Sziasztok ! Vasárnapra keresünk egy heteor srácot .
Sziasztok. Pártokhoz csatlakoznék hetero alapon Szabolcs megyében. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szia engem érdekelne!!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:04
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Jó fej szeretői pár nagyon-nagyon csinos hölgytaggal rugalmas és türelmes pasit keres budapesti találkozóra. Csak olyanoknak reagálunk, akik whatsapp, viber vagy google chat elérhetőséget írnak a levelükben.
Előny:
- tetkó
- nagyobb méret
- saját hely
- bi vagy heteroflex beállítottság
Jó fej szeretői pár nagyon-nagyon csinos hölgytaggal rugalmas és türelmes pasit keres budapesti találkozóra. Csak olyanoknak reagálunk, akik whatsapp, viber vagy google chat elérhetőséget írnak a levelükben.
Előny:
- tetkó
- nagyobb méret
- saját hely
- bi vagy heteroflex beállítottság
Sok sikert!
(Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:29
(Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt házaspárként keresnénk hetero egyedülálló mackós pasit max 42 éves korig!
Sziasztok! Megbízható találkozni merő párt keresek.
Írtam privátban.
(Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:05
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van privatba várjuk leveleket
Sziasztok! Ugy alakult, hogy a munkám ide köt a héten. Esztergom, Tatabánya körzetébe. Szívesen töltenék egy kellemes estét, egy párral, vagy hölgyel, hetero alapon. Magamra igényes jo adotságokkal, kellő potenciával, kitartással, és tapasztalattal. Az adatlapom adatai valosak, de nagyon szívesen válaszolok ha megkerestek privátban. Remélem okozhatunk egymásnak egy szép estét, éjszakát. Utazni tudok, fogadni sajnos nem.
Várom privátban leveled..
Sziasztok
Várom privátban leveled..
Sziasztok
Sziasztok párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok helyileg Zala vagy Somogy megye akinek van kedve írjon
Sziasztok ma este parhoz csatlakoznek akar egesz ejszakara 25eves srac vagyok irjatok privatba es megbeszeljul a tobbit utazni tudok fogadni sajnos nem

tarloka

miki25