Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!Szép időnk lesz ma,használjuk ki....Esztergom-Dorog-Párkány-Komárom környékéről szivesen találkoznék ma 18-55 év közötti,átlagos alkatú Lánnyal,Nővel,Feleséggel,elhanygolt Feleséggel,Párocskával NUDIZÁSRA,szórakozásra,beszélgetésre,kölcsönös tetszés esetén Pajzánkodás is lehetséges....Kedves,figyelmes,érett,tapaszalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok!
Én egy 20 éves kíváncsi és nyitott fiú vagyok kevés tapasztalattal Budapestről.
Nagy vágyam az, hogy egy párhoz csatlakozzak ahol a férfi és a nő is használja a testemet.
Ha érdekel benneteket is egy ilyen felállás írjatok bátran.
Én egy 20 éves kíváncsi és nyitott fiú vagyok kevés tapasztalattal Budapestről.
Nagy vágyam az, hogy egy párhoz csatlakozzak ahol a férfi és a nő is használja a testemet.
Ha érdekel benneteket is egy ilyen felállás írjatok bátran.
Sziasztok! Adatlapunk szerint keresnénk jóképű, jófarkú Férfit nem alkalmi hármasozasra. Privát üzenetet várunk
Sziasztok. 24 éves sportos sràc párhoz csatlakozna BP és környékén.
Szombat vasárnap estére keresek párt! Helyem van! Minden megbeszélés kérdése! Adatlapom légyszi nézzétek meg! Sikongatni nem ér!
Sziasztok nem tudom mi itt a szokás .,de heteró férfit keresünk pest megyéből aki csatlakozna párhoz , heteró férfi nő pároshoz . pest megyén, Nem dohányzunk és ezért ezt elvárjuk . Tali nálunk akkor hosszú hétvége is hosszabb ismerkedés után stb, nem perverz normálishoz közeli pár vagyunk . némi kor különbséggel., párt nem keresünk.
.kivételezés nincs még akkor sem ha nagyobb intimmel jelentkezel.
.kivételezés nincs még akkor sem ha nagyobb intimmel jelentkezel.
Sziasztok fantáziálok ilyen olyan izgalmas játékon párt kukkolnék lesnek meg. A játék menete az lenne a kedvenc pizzátokat vagy ételeteket megbeszélt időre megbeszélt helyszínre szállítanám. A hölgy meztelenül átvenné a pizzát vagy bekopognék szépen csendben bemennék kukkolnék egy picit és szépen csendben távoznék természetesen a rendelést otthagynám és én állom. Esetleg ezt egy erdős területen parkolóban is eljátszhatjuk mindenki fantáziájára bízom. Keressetek priviben és megbeszéljük Zala Vas Balaton déli partja
Sziasztok
Írtam privátban….
Moto (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban….
Moto (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is lehetőség ! Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/ NO HOMO !!!!!!!!
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott 50+ os párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére ha esetleg lenne kedvetek ismerkedni írjatok privát üzenetet köszi !
Ápolt diszkrét férfiként csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott 50+ os párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére ha esetleg lenne kedvetek ismerkedni írjatok privát üzenetet köszi !
Ózd és környéken hármas egy párral?
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Kedves Hölgyek! Szombat estére kínálok kényeztető masszázst Pécsen vagy környékén gyakorlott masszőrként, privátban keressetek. Szép hétvégét!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt vagy Nőt.
Megbízható, valós és találkozni merő srác vagyok..
Győr és 50-60km körzetbe.
Megbízható, valós és találkozni merő srác vagyok..
Győr és 50-60km körzetbe.
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.

tarloka

GeoidMan
Helena M