Sziasztok,
Holnap estére keresek sportos nőt vagy párt. Hely Dél-Pesten van. Privát üzenetben egyeztessük a továbbiakat.
Holnap estére keresek sportos nőt vagy párt. Hely Dél-Pesten van. Privát üzenetben egyeztessük a továbbiakat.
Olyan párt keresnék, akik valóban találkozni szeretnének, diszkrét hármasra, pasival. Budapest Kecskemét Dunaújváros háromszögben.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sziasztok!
Aktuális lehet még a keresésetek? (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális lehet még a keresésetek? (Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi magyar férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok! Nagy intim mérettel párokhoz csatlakoznék.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Debrecen ès környékén párhoz csatlakoznèk,orálisan mindenki örömére.
Debrecen ès környékén párhoz csatlakoznèk,orálisan mindenki örömére.
Sziasztok!
Pàrhoz lennék beszàlló a mai nap. (màskor is)Helyem van, de utazok is .
Pàrhoz lennék beszàlló a mai nap. (màskor is)Helyem van, de utazok is .
Szivesen szopnám/szopatnám egy pár férfitagját a párja előtt. A hölgy csak nézne minket vagy be is szállhat, de nem feltétel.
Ma este pár Szigetszentmiklós környékén akik keresnek férfit hetero alapon ?
Jo reggelt! Ma napközben hölgy, pár k. barcika és környékén egy jo kis sexre?
Sziasztok fèrjemmel keresünk nagy mèrettel rendelkezö fiatal hetero pasit heves ès Szolnok megyböl
Sziasztok szép estèt.
Budapesten vagy annak környékén párhoz csatlakoznék. Akár velem egy korban akár idősebbhez.
Rólam igazából annyit, hogy egy 24 éves sportos fiatal srác vagyok. Számomra fontos a megbízhatóság és a diszkréció. Általában este 19:00 után vagyok elérhető/ szabadnapon. Helyem sajnos nincs, autóm viszont van így a közelekedést bármikor megtudom oldani. Tapasztalatom még sajnos nincs viszont nagyon kíváncsi és nyitott személynek tartom magam.
Esetleg ha felkeltettem az érdeklődést beszélhetünk privátban szimpátia alapján arcot és mutatok és minden egyéb mást megbeszélünk ott.
Szép estét.
Budapesten vagy annak környékén párhoz csatlakoznék. Akár velem egy korban akár idősebbhez.
Rólam igazából annyit, hogy egy 24 éves sportos fiatal srác vagyok. Számomra fontos a megbízhatóság és a diszkréció. Általában este 19:00 után vagyok elérhető/ szabadnapon. Helyem sajnos nincs, autóm viszont van így a közelekedést bármikor megtudom oldani. Tapasztalatom még sajnos nincs viszont nagyon kíváncsi és nyitott személynek tartom magam.
Esetleg ha felkeltettem az érdeklődést beszélhetünk privátban szimpátia alapján arcot és mutatok és minden egyéb mást megbeszélünk ott.
Szép estét.
Igényes Cuckold párokat keresek!
Miskolci párhoz beszáolnék bi alapon. Helyem van
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Holnaptol iskola, unatkozó anyukákhoz, párokhoz csatlakoznék napközbe, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.

tarloka

Mause3
Chikita