Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van.
Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok!
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Szombat este 20 óra magasságában adatlapunkon leírtak szerinti pasit, aki felvenne bennünket a XI. kerületben egy megbeszélt helyszínen, és egy eldugott helyen vagy már út közben elcsábítaná, majd ketten kényeztetnénk az autóban és mellett párosunk hölgytagját. Részleteket privátban, ne ide írj ! Fotó nélküli jelentkezővel nem tudunk mit kezdeni !
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről
Azért csinálják, mert gátlástalan szociopaták, nulla empátiával. No meg azért, mert az ún "moderátorok" szarnak rá, VAGY ő maga is az .... Nézd meg naponta mindenhova behányja ugyanazt a szart, tényleg nem fog leállni, amíg valaki agyba főbe nem veri. Érdemes lenne párszor lukra futtatni, nagyon durván, hogy menjen 10-20 potya kört hátha elege lesz persze kinek van erre ideje ...
(Ez egy válasz levi31 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:54
Egyre többen ezt csinálják de nem értem miért. Ha kiirna ,hogy szopni akár arra is lesz jelentkező .Ez az oldal is tele van már kamusokkal .
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Szia írtam privátba
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (ma 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek estére, éjre, ágyamba. Bp III.ker
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Szopni szereto parral ismerkednek17/7 intim
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hölgy örömére akár ma napközben vagy estére . Priviben várjuk üzenetet
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok,
Párokhoz csatlakoznék a hétvégén adatlapom szerint.
Mobilis vagyok
Párokhoz csatlakoznék a hétvégén adatlapom szerint.
Mobilis vagyok
Àpolt,nyitott pàr hàzibaràtja lennèk.
Sziasztok fèrjemmel keresünk bele való fiatal pasit harmasra
Egyre többen ezt csinálják de nem értem miért. Ha kiirna ,hogy szopni akár arra is lesz jelentkező .Ez az oldal is tele van már kamusokkal .
(Ez egy válasz cumonyourwife üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:02
Kamu, csak eljátssza, hogy van nője mint ezt már mások leírták. Előtte "próbaszopást" szeretne. Aljas hazug szociopata.
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Kamu, csak eljátssza, hogy van nője mint ezt már mások leírták. Előtte "próbaszopást" szeretne. Aljas hazug szociopata.
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?

tarloka

kisszuszu
Rachel W