Sziasztok! Kifejezetten nagy makkal rendelkező férfit keresünk hármas kalandhoz
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok. Ma délelőtt-kora délután keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve közvetlen közelében. Helyem nincs, de autós tali, búvóhely illetve szabadtéri kalandozás is érdekel. Autóval tudok menni, privátban keressetek bátran
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagyfarkú pasikat hármasra heves ès Szolnok megy elöny
Budapest-Dunakeszi
Keresek egy (1)kedves hölgyet pl kölcsönös kényeztetésre.
de beszállnék párhoz is.
Nem a korod kinézeted számít persze ha lehet min legyél 40+.
Szeres élvezni.

Gábor.
Keresek egy (1)kedves hölgyet pl kölcsönös kényeztetésre.
de beszállnék párhoz is.
Nem a korod kinézeted számít persze ha lehet min legyél 40+.
Szeres élvezni.

Gábor.
Nekem jó lenne de oldj fel privibe
(Ez egy válasz Szexmindig76 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ma delelott ujpesten?
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha izgatna hogy barátnődet egy 60-as pasi dugja vagy kényezteti,várom leveledet
Sziasztok!
Keresünk kellemes együttlétre sportos intelligens jó kinézetű pasikat
Keresünk kellemes együttlétre sportos intelligens jó kinézetű pasikat
Ma fogadnák hölgyet vastag nagy farokkal velencén
Áttutazóba itt vagyok 2 napig
Áttutazóba itt vagyok 2 napig
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! smile Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok én 43 éves pasi hetero 21/6cm méretel parhoz csatlakoznék
Pest és fehér megye előnyben Viber van
Pest és fehér megye előnyben Viber van
Nem írtatok vissza
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 13:42
Fiatal nagyfarkú pasit keresünk heves ès Szolnok megyböl elöny ha van helyed
Szia! Érdekelne, mikor és hol?
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szfváron beszállnék párhoz. Délelőtti órákban lenne helyem. Írjatok

tarloka

Idtván
Irina