Sziasztok 49 éves sportos alkatú férfiként keresek párt akikhez csatlakozhatok Budapesten, Enyhe bi lehetséges.
Privátban szívesen küldök képet és minden infót magamról.
Privátban szívesen küldök képet és minden infót magamról.
Eger és környékén keresek kukkolhatö párt de be is szállok ha akarjátok,én mindenben benne vagyok.
Miskolcon keresek bi férfi tagú párt
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Fèrjemmel keresünk fiatal pasit harmasra
Kár, hogy nem Veszprémbe
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 11:07
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Írjatok…
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Feleségem örömére ismét keresünk egy heterró alapon beszálló férfit harmadiknak. Tudj és szeress hölgyet masszírozni, legyél intelligens, udvarias, mi is azok vagyunk. Kifejezetten sportos pár vagyunk. Üzeneteket privátban várunk.
Napközben randira keresünk az adatlapunknak megfelelően!
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Sziasztok! Szerda napközben párt vagy lányt fogadnék, ha szeretnél egy kellemes erotikus masszázst ne habozz jelentkezz! Részletek privátban!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Ma délelőtt ráérek
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 05:20
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagyfarkú pasikat hármasra heves ès Szolnok megy elöny
Sziasztok
Péntek délelőttre keresek sportos fiatal srácot magam ès a párom részére Szeged/környékről
Péntek délelőttre keresek sportos fiatal srácot magam ès a párom részére Szeged/környékről
Sziasztok! Kifejezetten nagy makkal rendelkező férfit keresünk hármas kalandhoz
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok. Ma délelőtt-kora délután keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve közvetlen közelében. Helyem nincs, de autós tali, búvóhely illetve szabadtéri kalandozás is érdekel. Autóval tudok menni, privátban keressetek bátran
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagyfarkú pasikat hármasra heves ès Szolnok megy elöny
Budapest-Dunakeszi
Keresek egy (1)kedves hölgyet pl kölcsönös kényeztetésre.
de beszállnék párhoz is.
Nem a korod kinézeted számít persze ha lehet min legyél 40+.
Szeres élvezni.

Gábor.
Keresek egy (1)kedves hölgyet pl kölcsönös kényeztetésre.
de beszállnék párhoz is.
Nem a korod kinézeted számít persze ha lehet min legyél 40+.
Szeres élvezni.

Gábor.
Nekem jó lenne de oldj fel privibe
(Ez egy válasz Szexmindig76 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)

tarloka

Tatjana