Én szívesen!!!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Ki dugna meg az asszonyt ?
Keden délelöt keresek párt lehetöleg helyel rendelkezök keresenek
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Ez meg a plusz egy férfi csatlakozós topic. Szóval ne csodálkozz, ha nem csak párok fognak jelentkezni!
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 17:20
Sziasztok …. Igényes párt keresünk mára és holnap estére … viber pár képcsere és jöhettek ha meg van a 4 igen
Sziasztok …. Igényes párt keresünk mára és holnap estére … viber pár képcsere és jöhettek ha meg van a 4 igen
Sziasztok!
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.
Sziasztok 49 éves sportos alkatú férfiként keresek párt akikhez csatlakozhatok Budapesten, Enyhe bi lehetséges.
Privátban szívesen küldök képet és minden infót magamról.
Privátban szívesen küldök képet és minden infót magamról.
Eger és környékén keresek kukkolhatö párt de be is szállok ha akarjátok,én mindenben benne vagyok.
Miskolcon keresek bi férfi tagú párt
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Fèrjemmel keresünk fiatal pasit harmasra
Kár, hogy nem Veszprémbe
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 11:07
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Írjatok…
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Feleségem örömére ismét keresünk egy heterró alapon beszálló férfit harmadiknak. Tudj és szeress hölgyet masszírozni, legyél intelligens, udvarias, mi is azok vagyunk. Kifejezetten sportos pár vagyunk. Üzeneteket privátban várunk.
Napközben randira keresünk az adatlapunknak megfelelően!
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Sziasztok! Szerda napközben párt vagy lányt fogadnék, ha szeretnél egy kellemes erotikus masszázst ne habozz jelentkezz! Részletek privátban!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Ma délelőtt ráérek
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 05:20
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagyfarkú pasikat hármasra heves ès Szolnok megy elöny

tarloka

Sonja5