Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok
Sportos, izmos, szőrtelen, nagy farkú(vastag) srácot keresek párom kényeztetésére.
Képetek legyen.
BP, pest megye.
Sportos, izmos, szőrtelen, nagy farkú(vastag) srácot keresek párom kényeztetésére.
Képetek legyen.
BP, pest megye.
Hármas
420..... Tanult, intelligens, szenvedélyes, telhetetlen párost keresnék akik hosszútávú barátot keresnek hármas élvezetekhez, akár közös utazások, programok és hosszú, sok, reggelig tartó forró esték, iszogatások
Többlövetű, élvezés után is álló farkú vagyok....Egyedül élek, egyedülálló vagyok.
420..... Tanult, intelligens, szenvedélyes, telhetetlen párost keresnék akik hosszútávú barátot keresnek hármas élvezetekhez, akár közös utazások, programok és hosszú, sok, reggelig tartó forró esték, iszogatások
Többlövetű, élvezés után is álló farkú vagyok....Egyedül élek, egyedülálló vagyok.
Sziasztok!
Ma Pesten leszek munkaügyben és délután 4 től van pár szabad órám ha esetleg van pár akinek szintén lenne szabadideje és keresnének pasi beszállót akkor keressenek nyugodtan.
Ma Pesten leszek munkaügyben és délután 4 től van pár szabad órám ha esetleg van pár akinek szintén lenne szabadideje és keresnének pasi beszállót akkor keressenek nyugodtan.
Sziasztok
Ilyen későn párok?
30F
Ilyen későn párok?
30F
Debrecen és 50km-es körzete, vagy aki utazni is tud? Ténylegesen jóképű pasi kellene nekünk.
Igen, erről mi is hallottunk hogy pénzért találkoznak !
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék, akár csak nézőnek is!
Párokhoz csatlakoznék, akár csak nézőnek is!
Sziasztok kedves tagok. Párhoz csatlakoznék Békés megyében mindenféle jóra hetero alapon. Nem zárkózom el a cuckoldtól, de akár romantikusabb vagy kicsit kényeztetőbb felállás is mehet 2 fiú 1 lány társaságában. Igényesség magam részéről adott. A többit privátban
Lassan eljutunk oda hogy csak ezek mennek :(
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 20:48
Ne bánkódj miatta mert csak egy meleg pasi van a profil mögött aki szopni akar. Fél hónap alatt több mint 200 keresése volt a létező összes fórumban. Valahogy töröltette az eddigieket de tegnap óta azért már összegyűlt 17
Ne bánkódj miatta mert csak egy meleg pasi van a profil mögött aki szopni akar. Fél hónap alatt több mint 200 keresése volt a létező összes fórumban. Valahogy töröltette az eddigieket de tegnap óta azért már összegyűlt 17
(Ez egy válasz alex000007 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz alex000007 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen!!!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Ki dugna meg az asszonyt ?
Keden délelöt keresek párt lehetöleg helyel rendelkezök keresenek
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Ez meg a plusz egy férfi csatlakozós topic. Szóval ne csodálkozz, ha nem csak párok fognak jelentkezni!
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 17:20
Sziasztok …. Igényes párt keresünk mára és holnap estére … viber pár képcsere és jöhettek ha meg van a 4 igen
Sziasztok …. Igényes párt keresünk mára és holnap estére … viber pár képcsere és jöhettek ha meg van a 4 igen
Sziasztok!
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.

tarloka

extremsex