Sziasztok. 33 éves srác vagyok. Megbízható párt, hölgyet alkalmi kapcsolathoz. Akár kukkolnék is.
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók
köszönöm
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók
köszönöm
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok ma csütörtök este vagy péntek estere párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás,masszázs, autos talalkozo is,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet.mobilis vagyok fogadni nem tudok találka nálatok esetleg motel amit en allok esetleg autoskaland.Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok diszkrét ápolt párt keresek heves megyében .azlene a vágyam hogy nyalnám élvezés ig a párod mielöt dugnád viszonozni nemkel
Sziasztok!keresek párok vagy hölgyek Budapesten október 9-10-11 en!
Sziasztok!Párral ismerkednék ,szívessen lennék harmadik
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !!
én egyből az adatlap csekkolása után...ami nincs is...tiltottam válasz nélkül...csak azt gondoltam valaki nagyon keresi, úgy olvastam itt...
Nekem egyből elküldték a számukat de azt nem mondták hogy pénzt kérnek érte...bár lehet az később jött volna
(Ez egy válasz Ice40 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 13:57
Nekem egyből elküldték a számukat de azt nem mondták hogy pénzt kérnek érte...bár lehet az később jött volna
(Ez egy válasz Ice40 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy .......
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy .......
sziasztok olyan nyiot paral iosmerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a felesget nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Húzzál már el innen öcsém!
Már mindenki tudja, hogy egy kamus buzi vagy! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 16. szerda 10:35
Már mindenki tudja, hogy egy kamus buzi vagy! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 16. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok!
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy ....... (Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (2026. 09. 15. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 15. kedd 20:12
Én is írtam nekik üzenetet nem túl régen amikor férfi beszálót kerestek harmadiknak, amiben közölték hogy Dunaújvárosban laknak és igazából ők pénzért szoktak vendéget fogadni! Aztán amikor finoman közöltem hogy ez nem az a platform amin sunyiba pénzért keresnek szexpartnert akkor olyan bunkón reagáltak én pedig azonnal tiltottam őket! Megjegyzem a hölgyről láttam fotót és nem tudom mi kellene ahhoz hogy ....... (Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (2026. 09. 15. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem írt a "KALAP 41" ...megadta a telefonszámát is...de válasz nélkül tiltottam mert az adatlapját nézve egyértelmű valami nem stimmel....
Sziasztok Párok!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Sziasztok.. Hatvan és környékén ismerkednék adatlapom szerint,kiváncsi és nyitott vagyok..
Párokhoz is csatlakoznèk vagy kukkolnék
Párokhoz is csatlakoznèk vagy kukkolnék
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok. 30 éves egyedülálló srác vagyok. Hosszú távra keresek egy párt.
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Sziaztok.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Lenne olyan pár akihez hétvégén lehetne csatlakozni?
Nekem írt a "KALAP 41" ...megadta a telefonszámát is...de válasz nélkül tiltottam mert az adatlapját nézve egyértelmű valami nem stimmel....
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

tarloka

Stephanie Sierra