Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Ma este szabad; lehetőség szerint Bp
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Ma este szabad; lehetőség szerint Bp
Szívesen találkoznék a hétvége folyamán, Pestegye vagy Dunaújváros és környékén, szorakozásra vágyó hölgyel, vagy párral. Semmi sem kötelező alapon. Diszkrécióm, mindenek felett.
Sziasztok ma péntek estere párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás,masszázs, autos talalkozo is,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet.mobilis vagyok fogadni nem tudok találka nálatok esetleg motel amit en allok esetleg autoskaland.Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok holnap délelőtt Bp-Szolnok útvonalon lányokkal,párokkal találkoznék.Írj privátba ha érdekes lehet.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Létezik itt olyan hölgy aki szeret szopni és szereti a spermát? Akár anyagért cserébe is? Ha igen az írjon rám...
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
sziasztok kivancsi lennek milyen lehet ket farok egy punciban ehhez keresenke erre ynitott parokat akikkel ezt meg valosithatnam! Hely kellene utazni tudnek!
sziaaztok azolnok es budapest vonalon keresek part ma estere 37 eves srac vagyok
irjatok uzit
irjatok uzit
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral diszkrét hármas kapcsolatra a hölgy dupla kényeztetésére örömére választ privátba várom köszi !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral diszkrét hármas kapcsolatra a hölgy dupla kényeztetésére örömére választ privátba várom köszi !
Sziasztok! Vasárnap délelőtt Albertirsa-Dunaharaszti
környékén párhoz beszálnék hármas szexhez!
50éves átlagos alkatú biszex srác vagyok!
környékén párhoz beszálnék hármas szexhez!
50éves átlagos alkatú biszex srác vagyok!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Kölcsönös szimpátián és diszkréción alapuló kapcsolatot keresek hölgy vagy hetero pár személyében. A kulturált kommunikáció és az igényesség alapvető nálam. Akár ma estére, holnapra vagy a szombatra is nyitott vagyok, ha egymásra hangolódunk.
Sziasztok,kedves,normális párhoz csatlakoznék,kukkolásra,hármashoz! Elérhetőséget kérnék,köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Brszalnek parokhoz holgyekhez,irj privát
(Ez egy válasz Goonersguide üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 33 éves srác vagyok. Megbízható párt, hölgyet alkalmi kapcsolathoz. Akár kukkolnék is.
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók
köszönöm
Eger - Gyöngyös - Debrecen környéke
oldalamon vannak képek, videók
köszönöm

tarloka

Daggy