Sportos igényes kan keres párt ,Pest megye .privi
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Igényes pár társaságát keresném szeptember 25-én este-éjszaka Keszthely környékén. Helyem van.
Sziasztok. Ma késő délután, esti órákban párhoz csatlakoznék K-E megyében vagy peremén.
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Privi
Idös 60+ os pàrral ismerkednèk. 53 èves bi pasiként. Imàdok kényeztetni. Irj üzit
Gödöllőn párokat keresek 42éves sportos igényes borotvált jól tejelő farkincával várlak titteket.privi
Most valaki aki hetero csatlakozna harmadiknak vecsésen?
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Pár afterre ma éjszaka? 20/6 vastag farokkal beszállnék szexi feleség dupla élveztetésére :P)))
Sziasztok!
Hétfői napra keresek egy jólszituált srácot harmadiknak hetero alapon hölgy örömére.
Sajnos nincs de szeretnék olyan ismerőst akivel meglátogathatnánk egy kedves hölgy bnőmet bp-n aki kedveli ha két pasi veszi körül.
Időpontot illetőleg olyan 12:00 és 16:00 között. Természetesen ez pontosítható ha sikerül összehaverkodni...
Ha magadra ismersz írj üzenetet! Rólam a Tkeresőben megtalálsz mindent. amit meg nem azt meg megtudod...
Köszönöm hogy elolvastad!
Üdv
Hétfői napra keresek egy jólszituált srácot harmadiknak hetero alapon hölgy örömére.
Sajnos nincs de szeretnék olyan ismerőst akivel meglátogathatnánk egy kedves hölgy bnőmet bp-n aki kedveli ha két pasi veszi körül.
Időpontot illetőleg olyan 12:00 és 16:00 között. Természetesen ez pontosítható ha sikerül összehaverkodni...
Ha magadra ismersz írj üzenetet! Rólam a Tkeresőben megtalálsz mindent. amit meg nem azt meg megtudod...
Köszönöm hogy elolvastad!
Üdv
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Anyagiakert cserébe meg szopat valaki Budapesten nálad teljes diszkréció mellett irj
Budapesten keresek heteró férfiként intelligens kedves és humoros párt közös beszélgetéshez, iszogatáshoz és kölcsönös szimpátia esetén testi-lelki örömökböz. Nem a helyzet kihasználása, hanem az együttlét könnyed, boldog, rendhagyó és baráti megélése a cél. Nagyon szép szombatot kívánok!
Feleségem örömére ismét keresünk egy heterró alapon beszálló férfit harmadiknak. Tudj és szeress hölgyet masszírozni, legyél intelligens, udvarias, mi is azok vagyunk. Kifejezetten sportos pár vagyunk. Üzeneteket privátban várunk. Legyen helyed és legyél 35 évnél fiatalabb.
Sziasztok! Délután hölgy, pár? Autóskaland? K.barcika és környékén
Sziasztok
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
párhoz csatlakoznék holnap délelőtt füzesabony 50 km es körzetében
Sziasztok, hétvégi kellemes időtöltésre hölgyet, párt keresek
Budapest, XII. kerület, helyem van, fogadni tudok
Huncutkodás...
Budapest, XII. kerület, helyem van, fogadni tudok
Huncutkodás...

tarloka

Tama73