Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#31964   2026. 09. 23. szerda 10:04
kétférfiegyfeleség kétférfiegyfeleség
#31963   2026. 09. 23. szerda 09:48
Moto80 Moto80
Sziasztok

Hármasban tapasztalt pasiként VALÓS párral ismerkednék.... circling

Moto
#31962   2026. 09. 23. szerda 09:10
bitimi38 bitimi38
valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
#31961   2026. 09. 23. szerda 08:34
sportos01 sportos01
wave wave wave
#31960   2026. 09. 23. szerda 06:00
LightPair LightPair
Sziasztok! Pest megyében Üllő-Gyál-Ócsa vonzáskörzetében keresünk péntek délelőttre (szeptember 25-re) egy speciális helyet. Egy garázst, egy udvart kocsibejáróval, esetleg egy autószerelésre alkalmas műhelyt. A terv az, hogy egy kicsit az autóval játszunk, utána asszonnyal! wink
#31959   2026. 09. 22. kedd 22:34
Zoli605 Zoli605
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam

Kor osztaly nalam nem szamit smile
#31958   2026. 09. 22. kedd 16:59
Recsumpi Recsumpi
Nah, erről kisnovellát tudnék írni…

Sajnos a legtöbb oldal, kereső szolgáltatás ezzel küzd.
Egyrészt, nagyon eltolódott a nemek aránya a férfiak irányába. Másrészt a végtelen sok okostelefon használó miatt a felhasználók száma is brutálisan megnőtt, a férfiak lazábban állnak az ismerkedéshez, a nők jórésze pedig nagyon jól megvan anélkül is, hogy tátott szájjal rohanjanak be a f@szerdőbe, regeljenek, aktívak is legyenek az oldalakon, s még itt is el kelljen viselniük a férfiak kéretlen zaklatását.
Plusz nem egy halom botfarm dolgozik mindenhol, adatokat gyűjtenek, képeket, esélyesen személyes adatokat, ilyen-olyan céllal.

Sok férfi próbál ez ellen tenni, kivetni maguk közül az ilyeneket, de emellett nőként azzal is meg kell küzdeni, hogy bekerülve egy ilyen oldalra, azonnal, éhes
fa
alf
rk
alf
as
alf
ként
pár ezer ffi veti rájuk magukat, s árasszák el üzenetekkel, s nemes egyszerűséggel idő nem marad arra, hogy valóban ismerkedni tudjon. Tisztelet a kívételeknek, de valami ritka undorító, prosztó tud lenni a magyar férfiak igen nagyrésze, pláne ha mellé még frusztrált is, s névtelen és ez méginkább elijeszti a nőket, s nullázza a kíváncsiságukat.

Nem utolsó sorban, nagyon sokan, csak a
sa
alf
já
alf
t
alf
piaci
értéküket szeretnék felmérni, begyűjteni a bókadagokat.

S nem írtam még a slut-shamingről, s egyéb nyalánkságokról.
Általánosságban pedig, üzleti oldalról nézve, nem a kielégült női, és férfi felhasználó a jól csengető felhasználó, hanem a minél frusztráltabb, kiéhezettebb, s az oldalt keretein belül a magát legnagyobb biztonságban érző felhasználó, mert jattolni ő fog, nem az aki gyorsan megtalálta amit akar wink
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 21:05
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne smile
#31957   2026. 09. 22. kedd 16:06
Xpool01 Xpool01
Párt fogadnék az otthonomba,minden jóra!
#31956   2026. 09. 22. kedd 14:56
Tomi160 Tomi160
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!
#31955   2026. 09. 22. kedd 14:29
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
#31954   2026. 09. 22. kedd 09:03
agiosstefanos agiosstefanos
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
#31953   2026. 09. 22. kedd 08:02
Krisz0613 Krisz0613
Sziasztok Krisztián vagyok.
Pár barátságát keresem hosszútávra
Sok szabad idővel rendelkezem és a távolság sem gond akár egész hétvégén is ráérek
Előre s köszönöm
Szép napot
#31952   2026. 09. 22. kedd 06:38
22viktor 22viktor
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
#31951   2026. 09. 22. kedd 06:06
Geniusz14 Geniusz14
Sziasztok.
Megbízható férfi keresi heteró partnereit.
#31950   2026. 09. 21. hétfő 22:10
andrewlert andrewlert
szerintem telel van az oldal kamu profillal, főleg párok terén. FFI még csak-csak akad, de pár, mint a fehér holló.
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 21:05
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne smile
#31949   2026. 09. 21. hétfő 21:11
anallove89 anallove89
szolnokon par ma este? smile
#31948   2026. 09. 21. hétfő 21:05
Ctan123 Ctan123
Sziasztok!
#31947   2026. 09. 21. hétfő 18:17
Schefszex Schefszex
Sziasztok! Debrecen ès környékén párral ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
#31946   2026. 09. 21. hétfő 17:14
christopherx christopherx
Sziasztok! Most hétvégére, a szombat esti órákra keresek egy fiatal/fiatalos kalandvágyó párt Budapesten, vagy a közelben! smile
#31945   2026. 09. 21. hétfő 15:07
xyfull3 xyfull3
Sziasztok!
Győr környéki párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról
Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 32104db
Utolsó üzenet: ma 00:06

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!