Potens,odafigyelő ,sportos pasit keresünk péntek délutánra ,koraestére Budapesten Ha úgy alakul akár egész estére is
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Ha érdekel és magadra ismersz írj pm et Pusz
Hello. Kecskemèt környèkèn ismerkednèk.
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok. 24 éves sportos srác ként párokhoz csatlakoznék akár korosztályomban akár idősebb pároknál. Általában az esti óráim mindig szabadak. Helyileg BP autóval rendelkezem így könnyen tudok mozogni. Sok tapasztalatom ilyen téren még nincs de nyitott vagyok. Ha esetleg érdekes lehet privátban megbeszélhetjük a dolgokat. Szép estét.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Meg az apádnak a faszát!
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 13:41
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Valós pár aki valóban találkozni is szeretne nagy intimű (22cm),extra igényes,jól szituált sráccal?
Valós pár esetleg akihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Párhoz csatlakoznék hármasra!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasiként VALÓS párral ismerkednék....
Moto
Hármasban tapasztalt pasiként VALÓS párral ismerkednék....
Moto
valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
Tomi
Sziasztok! Pest megyében Üllő-Gyál-Ócsa vonzáskörzetében keresünk péntek délelőttre (szeptember 25-re) egy speciális helyet. Egy garázst, egy udvart kocsibejáróval, esetleg egy autószerelésre alkalmas műhelyt. A terv az, hogy egy kicsit az autóval játszunk, utána asszonnyal!
Sziasztok
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
25eves Budapest mellet lako ferfi vagyok.
Szivesen ismerkednek/talakoznek holgyekel es vagy parokal szinesiteni szexualis eletemet.
Diszkrer vagyok,mobilis.Kocsival rendelkezem.
Sportos,normalis,humoros sracna tartom magam
Kor osztaly nalam nem szamit
Nah, erről kisnovellát tudnék írni…
Sajnos a legtöbb oldal, kereső szolgáltatás ezzel küzd.
Egyrészt, nagyon eltolódott a nemek aránya a férfiak irányába. Másrészt a végtelen sok okostelefon használó miatt a felhasználók száma is brutálisan megnőtt, a férfiak lazábban állnak az ismerkedéshez, a nők jórésze pedig nagyon jól megvan anélkül is, hogy tátott szájjal rohanjanak be a f@szerdőbe, regeljenek, aktívak is legyenek az oldalakon, s még itt is el kelljen viselniük a férfiak kéretlen zaklatását.
Plusz nem egy halom botfarm dolgozik mindenhol, adatokat gyűjtenek, képeket, esélyesen személyes adatokat, ilyen-olyan céllal.
Sok férfi próbál ez ellen tenni, kivetni maguk közül az ilyeneket, de emellett nőként azzal is meg kell küzdeni, hogy bekerülve egy ilyen oldalra, azonnal, éhes
Nem utolsó sorban, nagyon sokan, csak a
S nem írtam még a slut-shamingről, s egyéb nyalánkságokról.
Általánosságban pedig, üzleti oldalról nézve, nem a kielégült női, és férfi felhasználó a jól csengető felhasználó, hanem a minél frusztráltabb, kiéhezettebb, s az oldalt keretein belül a magát legnagyobb biztonságban érző felhasználó, mert jattolni ő fog, nem az aki gyorsan megtalálta amit akar
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 21:05
Sajnos a legtöbb oldal, kereső szolgáltatás ezzel küzd.
Egyrészt, nagyon eltolódott a nemek aránya a férfiak irányába. Másrészt a végtelen sok okostelefon használó miatt a felhasználók száma is brutálisan megnőtt, a férfiak lazábban állnak az ismerkedéshez, a nők jórésze pedig nagyon jól megvan anélkül is, hogy tátott szájjal rohanjanak be a f@szerdőbe, regeljenek, aktívak is legyenek az oldalakon, s még itt is el kelljen viselniük a férfiak kéretlen zaklatását.
Plusz nem egy halom botfarm dolgozik mindenhol, adatokat gyűjtenek, képeket, esélyesen személyes adatokat, ilyen-olyan céllal.
Sok férfi próbál ez ellen tenni, kivetni maguk közül az ilyeneket, de emellett nőként azzal is meg kell küzdeni, hogy bekerülve egy ilyen oldalra, azonnal, éhes
fa
pár ezer ffi veti rájuk magukat, s árasszák el üzenetekkel, s nemes egyszerűséggel idő nem marad arra, hogy valóban ismerkedni tudjon. Tisztelet a kívételeknek, de valami ritka undorító, prosztó tud lenni a magyar férfiak igen nagyrésze, pláne ha mellé még frusztrált is, s névtelen és ez méginkább elijeszti a nőket, s nullázza a kíváncsiságukat. alf
rk alf
as alf
kéntNem utolsó sorban, nagyon sokan, csak a
sa
értéküket szeretnék felmérni, begyűjteni a bókadagokat. alf
já alf
t alf
piaciS nem írtam még a slut-shamingről, s egyéb nyalánkságokról.
Általánosságban pedig, üzleti oldalról nézve, nem a kielégült női, és férfi felhasználó a jól csengető felhasználó, hanem a minél frusztráltabb, kiéhezettebb, s az oldalt keretein belül a magát legnagyobb biztonságban érző felhasználó, mert jattolni ő fog, nem az aki gyorsan megtalálta amit akar
(Ez egy válasz Ctan123 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
Kíváncsi lennék a véleményetekre/tapasztalataitokra, mert egy ideje azt vettem észre, hogy ezen az oldalon (hetero vonalon) teljesen leült a partnerkeresés.Nem vaktában írogatok mindenkinek: kifejezetten figyelek arra, hogy csak olyanoknak küldjek üzenetet, akiknek a profilja és a kritériumai passzolnak ahhoz, amit én is keresek. Ennek ellenére az utóbbi időben konkrétan válaszra sem méltatnak, vagy fel sem nyitják a leveleket.Csak én futok bele ennyi kamu vagy teljesen inaktív profilba mostanában, vagy másnak is az a tapasztalata, hogy egy ideje sokkal nehezebb lett itt az ismerkedés? Volt valami változás az oldalon, vagy a többi srác/lány is ugyanezzel küzd?Írjátok meg, nálatok mi a helyzet, mert igazán érdekelne
Párt fogadnék az otthonomba,minden jóra!
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!

tarloka

adri43550
Claudia Adkins